Medya
08 Mayıs 2020 12:47 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2020 13:34

Ahmet Hakan'ın ekranı açtığı ünlü profesörü yengesi bombaladı: Şöhret budalası, müptezel!

Habertürk yazarı Kübra Par, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına sık sık konuk olarak aldığı Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu'nu yaptığı son açıklama nedeniyle adeta topa tuttu.

ABD'de yaşayan kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, bir süredir başta CNN Türk olmak üzere ekranların müdavimi oldu.

Çilingiroğlu ilk kez Didem Arslan Yılmaz'ın Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olarak çıkmış, ancak sözünün kesilmesine sinirlenerek yayını terk etmişti.

Aynı gece Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılan Çilingiroğlu, o tarihten bu yana programın vazgeçilmez konuğu haline geldi.

Canlı yayında önce 'Yörük Ali Efe' türküsünü, daha sonra bir başka programda "Gurbet İçimde Bir Ok" şarkısını seslendiren ve ekrandaki çıkışlarıyla sosyal medyada sık sık gündem olan Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu son olarak A Haber'de boy gösterdi.

Çilingiroğlu kendisine gönderilen "Memleketini şimdimi sevmeye başladın" mesajına sinirlenerek, "Vatan hainleri! Aziz Sancar'ı susturdunuz, Aldığı ödülü ABD Başkanına mı götürdü? Trump’a mı gitti? Nereye gitti, Atatürkümüze, Cumhurbaşkanımıza geldi. Bak şimdi adamdan ses seda duyulmuyor. Demek ki bir şey yaptı birisi. Böyle terbiyesizlikler yapılmasın." çıkışı yaptı.

Habertürk yazarı Kübra Par, kayınbiraderi Ahmet Hakan'ın 'parlattığı' ünlü profesöre bugünkü köşesinden çok sert tepki gösterdi. Par, yazısının sonunda "Bakalım bu doktor müsveddesine ekranlarında bundan sonra da yer verecekler mi" sorusunu yöneltti.

Daha önce Ahmet Hakan'ın Ece Üner'le girdiği polemikte ünlü ekran yüzüne destek atarak şaşkınlığa yol açan Par'ın bu çıkışı da bir hayli konuşulacak. 

İşte Kübra Par'ın bugünkü yazısından "Bir delinin ipiyle kuyuya inerseniz..." başlıklı o bölüm:

Mehmet Çilingiroğlu denen müptezel* doktor Habertürk ekranlarında durduk yere olay çıkarıp konuk olan diğer doktorlara saygısızlık yaptığında mesele nasıl da çarpıtılmıştı.

Habertürk’ü ve programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz’ı karalamak adına “Çilingiroğlu Türkiye'yi övdüğü için sözünü kestiler” gibi akıl almaz bir iftira atılmıştı.

Sonra katıldığı bir başka programda “Az önce Koç Üniversitesi'nden kovulduğumu öğrendim” diyerek siyasi mağduriyet üretmeye çalıştı. Oysa Koç Üniversitesi'nde sözleşmeli bir kadrosu yoktu. "Misafir öğretim üyesi" konumunun da ocak ayında sona erdiği açıklanınca yalanı ortaya çıktı.

Dikkat çekmek için çırpınan bu şöhret budalası dün A Haber’de saçmalamalarına yenilerini ekledi.

Nobel ödülü alan Prof. Dr. Aziz Sancar’ın hükümet tarafından susturulduğunu öne sürdü.

Hızını alamadı, rahmetli Menderes’in asılmasıyla ilgili "Halen daha bilmem kim adam ne zaman asılmış ne olmuş onu söylüyorsunuz haberlerde... Yazık ya biraz ilerleyin" dedi.

İlerleme anlayışı darbeleri ve bir Başbakan’ın asılmasını normalleştirmek olan, her fırsatta Türkiye’de görev yapan bilim insanlarımızı aşağılayan bu doktor müsveddesine ekranlarında bundan sonra da yer verecekler mi bakalım!

*MÜPTEZEL:
1- Saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış.
2- Değerini yitiren, değersiz.