Gündem
24 Tem 2013 11:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

AHMET HAKAN'I YAKALARSAM ÇOK ÖPECEĞİM! GÖKÇEK'TEN İLGİNÇ SÖZLER!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı bir televizyon programında gazeteci Ahmet Hakan hakkında ilginç bir ifade kullandı.

Ülke TV ekranlarında yayınlanan gazeteci-yazar Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu "Araf 'ta Sorular" programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahmet Hakan hakkında konuştu.

Ahmet Hakan'ı Kanal 7 günlerinden tanıdığını, onun kendisine 'abi' dediğini söyleyen Gökçek ''Bu sıra aşırı muhabbetim var. Yakalasam çok öpeceğim. Yanaklarından öpeceğim. Arkadaşımız' diye konuştu.

'AHMET'İ YAKLARSAM ÇOK ÖPECEĞİM'

Ahmet Hakan'ın son zamanlarda hırçınlaştığını söyleyen Gökçek, '' Kendisi ile programlarım olmuştur. Ahmet'in kendisine has stili, tekniği vardır. Zaman zaman bizi sıkıştırmaya çalışır. Zaman içinde Twitter'da tartışmalar başladı. Ahmet Twitter dayağı yedi ve hırçınlaşmaya başladı. Benim esprilerimin karşısında eziliyor, çok net eziliyor. Halk arasında bir tabir var. 'Cozuttu'. Bana yumurta atıldı o yumurtayla ilgili bir resim koydu. Ahmet'in dolu birisi olduğunu zannetmeyin. Ekranda dolu değil. Kendisi de itiraf ediyor. Son zamanlarda hırçınlaştı. Sataşıyor. Ben kin tutmam ama yapanın da yanına koymam. Bir şey yapıyorsa onun ceremesini çekecek.'' dedi