Gündem
13 Eki 2015 08:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ahmet Hakan'ı canlı yayında çıldırtan tweet: İspat etmezsen namertsin!

AK Parti Milletvekili Aydın Ünal ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan arasındaki gerginlik tırmanıyor.

Ünal'ın kendisiyle ilgili iddialarına tepki gösteren Ahmet Hakan, milletvekilini iddialarını ispatlamaya çağırdı.

Ahmet Hakan CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de, Ankara'da 97 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını konuklarıyla tartıştı. Program sırasında AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'ın başka bir televizyon programında, kendisine yönelik bazı suçlamalar yönelttiğini söyleyen Hakan, Ünal'ın "Beni hedef gösteriyorlar" iddialarına da cevap verdi. İşte o sözler:

"NE HEDEF GÖSTERECEĞİM"

"Bu akşam çıkmış, bir başka televizyon programına. Demiş ki işte Ahmet Hakan beni hedef gösterdi! Yav ne hedef göstereceğim. Asıl hedef gösteren sensin. Sen bizi vampir edasıyla bir kana üşüşmekle suçluyorsun. Burada çalışan bütün çalışanları, emekçileri vampire benzetiyorsun. Biz kendimizi savunmayacak mıyız? Bir şey söylediğimizde de hedef gösteriyorsun diyeceksin.

"İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN"

Bir de iftira atmış. Kemal Kılıçdaroğlu'nun metinlerini Ahmet Hakan yazar diye. Yav bu çok alçakça bir iftira. Ahmet Hakan, bir kelime yazdıysa eğer bunu ispat et. Eğer etmezse Cumhurbaşkanı'nın dediği gibi namertsin. Ben sadece kendi metinlerimi yazarım. Arkadaş, başkalarına metin yazdığı için karıştırıyor hernalde.