Medya
12 Mayıs 2022 07:49 Son Güncelleme: 12 Mayıs 2022 07:51

Ahmet Hakan’dan Mehmet Ali Erbil’e sert sözler! ‘Allah şifa versin diyeceğim ama…’

Ahmet Hakan, Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan ve sunucu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulunan Mehmet Ali Erbil’e tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan ve sunucu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulunan Mehmet Ali Erbil’e tepki gösterdi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında Erbil’in Öcalan’a yönelik olarak söylediği “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana elimi değdirmedim” şeklindeki taciz içeren sözleri paylaştı.

Hakan, şunları yazdı:

Melike Öcalan, bu sözleri işittiği anda... İçine düşürülmüş olduğu duruma karşı... İsyanla utanç arasında, itirazla şok arasında, başkaldırıyla öfke arasında, çaresizlik ile üzüntü arasında gitti geldi, gitti geldi. “Şoktayım” dedi. Ardından da ekledi: “20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi.”

Utanmaz olmak ayrı bir şeydir. Utanç verici olmak ayrı bir şeydir. Mehmet Ali Erbil, her ikisini de bünyesinde içselleştirmiş durumda. Allah şifa versin diyeceğim ama bu içselleştirme nedeniyle iyileşme ihtimali sıfır.