Medya
14 Kas 2014 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Ahmet Hakan'dan Levent Kırca yorumu: Çaptan düştü!

Ahmet Hakan, oyuncu Levent Kırca'nın ünlü şovmen Cem Yılmaz'a açtığı davayı köşesine taşıdı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında, ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın 'Pek Yakında' filmini kendisinden alıntı yaptığını iddia ederek Yılmaz'a dava açan oyuncu Levent Kırca'ya yüklendi.

Hakan yazısının "Çaptan düşmeyi nereden anlarsın?" başlıklı bölümünde, "Bir ünlünün çaptan düştüğünü nereden anlarsın? Cevap veriyorum: Kendisinden daha ünlü hale gelmiş olan yeni ünlü hakkında... 'Benim hikâyemi çalıp film yaptı' diye iddiada bulunmasından..." diyerek, Levent Kırca'nın eski popülerliğinin kalmadığını bu nedenle Cem Yılmaz'a yüklendiğini ifade etti. 

Ahmet Hakan yazısının bir bölümünde de, CNN Türk ekranlarında 5N1K programını sunan ve geçtiğimiz haftalarda Kanal D Haber'e anchormen olarak transfer olan televizyoncu Cüneyt Özdemir'i tebrik etti. Hakan Özdemir için; "Cüneyt Özdemir'in CNN Türk'teki programını bırakıp Kanal D Haber'i sunmaya başlaması, dikkatlerin yeniden televizyon haberciliğine çevrilmesine yol açacak bir gelişme... Cüneyt Özdemir bunu sağlayacak yetkinlikte bir habercidir. Kendisine yolun açık olsun diyorum" dedi. Hakan, Cüneyt Özdemir'in CNN Türk'ten ayrılmasıyla yerine gelen deneyimli televizyoncu Mirgün Cabas için de olumlu söylemlerde bulundu. Mirgün Cabas için "Yeniden ekranlara dönmesi, iyi habercilerin hiçbir zaman unutulmayacağının bir göstergesi" ifadelerini kullanan Hakan, "Mirgün Cabas'a aramıza hoş geldin diyorum" dedi.