Medya
21 Ağu 2015 09:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Ahmet Hakan'dan İstanbul polisine iki soru birden!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, köşesinde bugün "İstanbul polisine iki sorum var" başlığı ile bu iki konunun emniyet tarafından neden henüz çözülemediğini sorguladı.

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve 24 TV'nin sahibi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca İstanbul Halkalı'da silahlı saldırı düzenlendi.

Murat Sancak ve korumalarının olduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Halkalı'da çapraz ateşe tutuldu. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı.

Kısa süre önce Star gazetesinin binası bahçesine de MLKP terör örgütü tarafından zaman ayarlı bir bomba bırakılmış, güvenlik görevlilerinin tespit ettiği bomba polis ekipleri tarafından patlatılmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, köşesinde bugün "İstanbul polisine iki sorum var" başlığı ile  bu iki konunun emniyet tarafından neden henüz çözülemediğini sorguladı.

İşte Ahmet Hakan'ın köşesinden dikkat çekici o iki soru:

SORU BİR: Star gazetesine bomba koyan alçakları neden bulamıyorsunuz? Güvenlik kameralarından çekilmiş görüntüleri var bu adamların. Neden bu adamları bulup kimdirler, necidirler açığa çıkarmıyorsunuz? Neden bu olay karanlıkta kalıyor? Neden aydınlatılmıyor?

*

SORU İKİ: Star gazetesi yöneticisine yönelik silahlı saldırıyı yapanları yakalayacak mısınız, yakalamayacak mısınız? Bu alçaklığı yapanlar da bombacılar gibi kayıplara mı karışacak? Kim oldukları ortaya çıkarılmayacak mı? Amaçları falan belirlenmeyecek mi? Bu olay da karanlıkta mı kalacak?

Yazının tamamını okumak için tıklayın...