Medya
30 Tem 2017 09:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Ahmet Hakan'dan Hüseyin Gülerce'nin o tweetine tepki: Bu adam hepimizle kafa bulup alay ediyor

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Star yazarı Hüseyin Gülerce'nin sosyal medyadan yazdığı “48 yıldır millet düşmanlarıyla mücadele ediyorum” sözlerine tepki gösterdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, dün kaleme aldığı 'Hiç senin yanılgınla diğerlerininki bir olur mu Hüseyin Gülerce?' başlıklı yazısının ardından, bugünkü yazısında da Gülerce'nin kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımdan yola çıkarak, tepkisini dile getirmeye devam etti.

Hüseyin Gülerce'nin "48 yıldır millet düşmanlarıyla mücadele ediyorum" sözleri üzerine Ahmet Hakan, Gülerce'nin 33 yılını FETÖ'nün sözcüsü olarak geçirdiğini yazdı.

Hakan, Gülerce için "“bu milletin aklıyla, zekâsıyla alay etmekten ve bu milleti aşağılamaktan” yargılanmalı ama "tutuksuz" dedi.

İşte Hakan'ın bugünkü yazısından "Bu adam hepimizle kafa bulup alay ediyor" başlıklı o bölüm:

HÜSEYİN Gülerce dün sosyal medyada şu cümleyi yazmış:

“48 yıldır millet düşmanlarıyla mücadele ediyorum”.

*

Bu adam hayatının tam 33 yılını...

FETÖ sözcüsü, FETÖ yalaması, FETÖ şakirdi, FETÖ uşağı, FETÖ adamı olarak geçirdi.

*

Ve şimdi kalkmış...

FETÖ’nün saflarında yalın kılıç savaştığı 33 yılı da hepimize “Millet düşmanlarıyla mücadele yılları” olarak yutturmaya çalışıyor.

*

Size bir şey söyleyeyim mi?

Bu Hüseyin Gülerce’yi FETÖ’den falan değil, asıl “bu milletin aklıyla, zekâsıyla alay etmekten ve bu milleti aşağılamaktan” yargılamak şart.

Ama tutuksuz olarak!