Polemik & Kulis
17 Mar 2017 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Ahmet Hakan'dan FETÖ'cü iddiasına cevap: Aha bu iddianame kapak olsun!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Doğan Grubu'nun bazı yöneticilerine yönelik operasyon FETÖ iddialarını gündeme getirmişti. Ahmet Hakan işte o iddialara bugün Kanal D Haber'den cevap verdi.

15 Temmuz gecesi Hürriyet ve CNN Türk baskınına dair görüntüleri Kanal D Haber'de ekrana getiren Ahmet Hakan, Doğan Grubu'na yönelik FETÖ'cü suçlamalarına sert çıktı. Hakan, mahkemenin sanıklar için istenen müebbet hapis cezasını hatırlattı.

Ahmet Hakan, dün Doğan Grubu'nu FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışanlara Kanal D Haber'den seslendi. Hürriyet ve CNN Türk'ü 15 Temmuz gecesi basan FETÖ'cü üskerlerin, televizyon yayınlarını kesmeye çalıştığını ifade eden Hakan, buna rağmen Doğan Grubu çalışanlarının darbecilere karşı durduğunu söyledi.

"AHA BU İDDİANAME KAPAK OLSUN"

FETÖ ile Doğan Grubu arasında bağlantı kurulmaya çalışıldığını söyleyen Hakan, tüm bu iddiaların iftiradan ibaret olduğunu ifade etti. Haberin sonunda 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açılan davanın iddianamesini hatırlatan Hakan, o iddialar için de "Aha bu iddianame kapak olsun" diye konuştu.