Medya
08 Oca 2022 09:21 Son Güncelleme: 08 Oca 2022 09:24

Ahmet Hakan’dan FETÖ ve Kazakistan yorumu! ‘Biraz fazla mı abartmış oluyoruz…’

Kazakistan’da yaşananları köşesine taşıyan Ahmet Hakan, FETÖ iddialarına yönelik, “Yabana atamıyorum. Ama bir yandan da endişem var. Acaba bu tür haberlerle örgütü biraz fazla mı abartmış oluyoruz?” diye yazdı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Kazakistan’da yaşananlarda ‘FETÖ’ parmağı olduğu iddialarını değerlendirdiği bugünkü yazısında, “Kazakistan olaylarında FETÖ parmağı olduğuna dair haberleri yabana atamıyorum” dedi ve ekledi: “Ama bir yandan da endişem var. Acaba bu tür haberlerle FETÖ denilen örgütü, biraz fazla mı abartmış oluyoruz?”

Hakan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“İkiyüzlülük, kaypaklık, kendisini gizleme üzerine kurulu bir örgütlenmeyle ilgili olarak somut bir delil sunmanın ne denli zor olduğunun farkındayım. Bu nedenle... Kazakistan olaylarında FETÖ parmağı olduğuna dair haberleri yabana atamıyorum. Ama bir yandan da endişem var. Acaba bu tür haberlerle FETÖ denilen örgütü, biraz fazla mı abartmış oluyoruz?

“Ne abartması birader? FETÖ demek ABD demek” diye karşı çıkanlar olacaktır. Onlara şöyle cevap vermek isterim: “Madem öyle, o zaman ‘Kazakistan olayında ABD parmağı’ demelisin. Böylece kuklayı abartmak yerine kuklacıyı hedefe koymuş olursun.”

Yazının tamamı için tıklayın!