Medya
18 Nis 2021 08:35 Son Güncelleme: 18 Nis 2021 09:02

Ahmet Hakan'dan Erkan Oğur'a klip çıkışı: Maalesef iki dakika dik duramadı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, düzenlemesi Erkan Oğur'a ait "Hiç oldum" türküsüne klip çekmişti. Bunun üzerine başlayan tartışmalar hafta ortasından bu yana sürüyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında, Oğur'u hedef aldı.

Erkan Oğur'un, İbrahim Kalın hakkında açıklama yapmasına bir tepki de Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan geldi.

"Erkan Oğur'un sözleri hiç hoşuma gitmedi" başlığıyla bir yazı kaleme alan Hakan, "Mahallesi tarafından linç edilen Erkan Oğur, maalesef iki dakika dik duramadı. Şöyle bir baktım sağa sola verdiği demeçlere... “Azıcık hata yapmış olabilirim... Ama ben devrimciyim” demeler. Buram buram devrimci pişmanlığı kokan cümleler... Buram buram solcu nedameti yükselen cümleler... Buram buram aykırı tövbesi yayılan cümleler..." ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan yazısını şöyle sürdürdü; "Oysa söylemesi gereken tek bir şey vardı. Dik bir duruşla şöyle demesi gerekiyordu: “Ne yaptık kardeşim? Adam mı vurduk? Arsızlık mı yaptık? Türkü söyledik türkü”. Öyle bir mahalle baskısıyla karşılaştı ki adamcağız. Bunu bile söyleyemedi."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN