Medya
04 Haz 2021 09:15 Son Güncelleme: 04 Haz 2021 09:19

Ahmet Hakan'dan Emine Erdoğan'a övgü: Attığı adımlar çok kıymetli

Ahmet Hakan, Emine Erdoğan’ın çevre adına attığı adımların çok kıymetli olduğunu ve çabalarının medyada çok daha görünür olması gerektiğini söyledi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın çevre adına attığı adımların çok kıymetli olduğunu söyleyerek, "Emine Erdoğan’ın bu çabaları, hiçbir komplekse kapılmadan medyada çok daha görünür olmalıdır" dedi. 

Hakan, "'Sıfır atık / Sıfır israf' kampanyasını ısrarla sürdürüyor. Her mesajında doğa bilincine vurgu yapıyor. Salda Gölü ve çevresine kol kanat germişti. En son Van Gölü’nü Koruma Planı için Van’a gitti. Birleşmiş Milletler’in Küresel Amaçlar Eylem Ödülü’nü aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın çevre adına attığı bu adımlar, gerçekten çok kıymetli. Dünkü yazısında 'Emine Erdoğan’ın bu çabalarına medyada yeterince yer verilmediğinden' şikâyet eden Hıncal Uluç ustamız, sonsuz haklıdır. Emine Erdoğan’ın bu çabaları, hiçbir komplekse kapılmadan medyada çok daha görünür olmalıdır. Kimin ne dediğine ya da ne diyeceğine bakmadan... Geleceğimiz açısından çok önem taşıyan bu çabalara destek olmak, hepimizin görevidir" düşüncesini dile getirdi. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN