Polemik & Kulis
26 Mayıs 2016 10:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:33

Ahmet Hakan'dan Cübbeli Ahmet'i kızdıracak sözler: Ne kadar hazin, Cübbeli'ye acıdım

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan geçen haftalarda büyük polemik yaşadığı Cübbeli Ahmet Hoca'yı yine köşesine taşıdı. Hakan bu kez Cübbeli Ahmet Hoca'nın düğünle ilgili açıklamalarını eleştirdi.

Daha önce medya üzerinden birbirleri hakkında sert açıklamalar yapan Ahmet Hakan ve Cübbelli Ahmet Hoca arasında yeni bir polemik daha başlıyor.

Önceki gün kızını evlendiren ve giydiği gelinilk için “Kızımın gelinlik giymesinden rahatsız oldum. Sözüm tutulmadı. Yani aciz kaldık. Ben bir kızın gelinlik giymesine asla razı olmam. Kızım da olsa yanlıştır”.diye açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca'nın bu açıklamaları Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın tepkisini çekti.

Bu durumu köşesine taşıyan Ahmet Hakan bakın neler yazdı;

CÜBBELİ'YE ACIDIM AMA KIZINI ÇOK KİŞİLİKLİ BULDUM

KIZINI evlendirmiş Cübbeli Ahmet. Gelinlik giymeyi dinen tasvip etmiyormuş Cübbeli... Ama kızı, giymiş beyaz gelinliği...

Cübbeli’nin bu konudaki açıklaması şöyle: “Kızımın gelinlik giymesinden rahatsız oldum. Sözüm tutulmadı. Yani aciz kaldık.

Ben bir kızın gelinlik giymesine asla razı olmam. Kızım da olsa yanlıştır”. Bu açık sözlü serzeniş karşısında... Üzüldüm Cübbeli Ahmet için... Düşünsenize: Her gün propagandasını yaptığınız bir hususta kızınızı bile iknaedemiyorsunuz. Ne kadar hazin!

Ama Cübbeli Ahmet’in kızının tutumunu ise fevkalade şahsiyetli buldum.

Düşünsenize: Babanız Cübbeli gibi fenomen olmuş bir adam ve siz o adamın din adına kestiği bir raconu kabul etmiyorsunuz.

“Seni severim baba ama senin bu yorumuna katılmıyorum” diyebiliyorsunuz. Ne kadar kişilikli bir tutum! Helal olsun vallaha!