Medya
13 Şub 2020 08:35 Son Güncelleme: 13 Şub 2020 09:19

Ahmet Hakan’dan CHP’li milletvekiline boykot şakası!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CNN Türk’te sunduğu Tarafsız Bölge programında CHP’li bir milletvekiline ‘boykot’ şakası yaptığını yazdı.

Hakan, programdaki bir tartışmayla ilgili CHP’li milletvekilinin WhatsApp üzerinden konuyla ilgili bir görüşünü ilettiğini yazdığını belirtti.

Hakan, “Programdayım falan demeden hemen hızla şu mesajı yazıp gönderdim CHP’li milletvekiline: 'Boykot var... Alooo! Size yasak bizi izlemek... İhbar ederim ha!!!! Adı bende saklı CHP milletvekili, bir 'gülücük işareti'yle hızla uzaklaştı WhatsApp’tan." ifadesini kullandı. 

İşte Hakan'ın bugünkü yazısından "CHP’li milletvekiline boykot şakası yaptım" başlıklı o bölüm:

GEÇEN akşam CNN Türk’te Tarafsız Bölge’deyiz.

Telefonuma WhatsApp’tan bir mesaj geldi.

*

Baktım mesaj CHP’li bir milletvekilinden gelmiş.

Milletvekili, o anda Tarafsız Bölge’de tartışılan bir konuyla ilgili kendi görüşünü belirtiyor. “O iş öyle değil şöyle” diye açıklık getirmeye çalışıyor.

*

Programdayım falan demeden hemen hızla şu mesajı yazıp gönderdim CHP’li milletvekiline:

“Boykot var... Alooo! Size yasak bizi izlemek... İhbar ederim ha!!!!”

*

Adı bende saklı CHP milletvekili, bir “gülücük işareti”yle hızla uzaklaştı WhatsApp’tan.

Yazının devamı için tıklayın

Ne olmuştu? 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP'nin CNN Türk'e karşı boykot kararı aldığını açıkladı. Özkan, 'CNN Türk kanalının 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana iktidarın reklam ajansı gibi çalıştığını' söylerken, "Yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz" dedi.