Medya
01 Haz 2019 11:06 Son Güncelleme: 01 Haz 2019 11:34

Ahmet Hakan’dan Cem Küçük’e yaylım ateş: Ben senin medyan değilim aşağılık tetikçi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında "İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyondu ve ters tepti” diyen Cem Küçük’e sert tepki gösterdi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, dünkü "23 Haziran sürecinde akıl yoluna dönmeliyiz" başlıklı yazısında itiraf gibi açıklamalarda bulunmuştu.

Küçük, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na AK Parti medyası tarafından kara propaganda yapıldığını ve bunun ters teperek AK Parti'ye zarar verdiğini belirttiği yazısında Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği canlı yayın için de şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oysa biraz zekâ ve medya bilgisi ile baksan İmamoğlu çok sayıda hata yapıyor. CHP adayına veren yüzde 48.9'u kemikleştirmek için yapılacak her yanlışı yapıyor bizim taraf medyası. İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyonu ve ters tepti. Artık bu gerçekleri görelim. 31 Mart öncesi bizim taraf kanallarından birinde yapılan İmamoğlu yayını da CHP adayının oyunu arttırdı. Bunu hepimizi biliyoruz. Oysa o yüzde 48.9 içinde küçük de olsa bir çözülme yaşanmadan bu seçimi almamız mümkün değil."

Cem Küçük'ün bu yazısına Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinden yanıt verdi. Cem Küçük için "şaklaban" diyen Ahmet Hakan, "Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım... Senin gibi tetikçilik yapmadım... Senin gibi alçaklık yapmadım... Senin gibi operasyonlar çekmedim... Kısacası... Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi! Hadi ikile!” ifadesini kullandı..

Cem Küçük’ü şaklaban olarak tanımlayan Hakan, Küçük’ün yıllardır kendisine ağır hakaretler ve tehditlerle saldırdığını söyledi. Hakan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Bu utanmaz adam, ayrıca...

- Yıllardır en ağır hakaretlerle saldırdığı...

- Yıllardır her fırsatta tehditler savurduğu...

Beni de “bizim medya” dediği medyanın içine yerleştiriyor.

*

Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum:

*

Ben hayatımın hiçbir döneminde...

Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım... Senin gibi tetikçilik yapmadım... Senin gibi alçaklık yapmadım... Senin gibi operasyonlar çekmedim...

Kısacası...

Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi!

Hadi ikile!"