Medya
16 Nis 2021 07:13 Son Güncelleme: 16 Nis 2021 11:08

Ahmet Hakan'dan Bakan Koca'ya 'Athena' övgüsü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın artan vakalarla ilgili "Sorumlu 84 milyon Türkiye vatandaşıdır" sözlerine ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özoğuz'a Bakan Koca'dan cevap gelmişti. Ahmet Hakan da bu polemiği köşesine taşıdı.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 'Vakalardan Neden Ben Sorumluyum?' diyerek bir çıkış yapan Gökhan Özoğuz ve bu çıkışa yanıt veren Fahrettin Koca arasında başlayan tartışmadan sonra kaleme aldığı yazısında, "Athena Gökhan’a karşı bir Bakan’ın alabileceği iki tavır var:" diyerek, "Ya “Son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı. Artık bizim açımızdan muhatap alınacak bir kişi değildir” diyerek muhatap almayacak." ifadelerini kullandı.

Hakan,  Sağlık Bakanı Koca'yı bu konudaki tavrı nedeniyle alkışladığını söyleyerek, "Athena Gökhan’ın sataşmalarına sosyal medya üzerinden nezaket dolu bir dille cevap vermesini... Kocaman kocaman alkışladım." dedi.

Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısındaki, "Athena Gökhan'a karşı iki yol izlenebilir" başlıklı kısmı şöyle;

ATHENA Gökhan’a karşı bir Bakan’ın alabileceği iki tavır var:

BİR: Ya “Son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı. Artık bizim açımızdan muhatap alınacak bir kişi değildir” diyerek muhatap almayacak.

*

İKİ: Ya da “Her şeye rağmen ben diyalog kurayım. Nezaketle anlatayım. Güzel söz söyleyeyim. Belki bir etkisi olur” diyerek muhatap alacak.

*

Ben sonuna kadar konuşma, bağ kurma, bağı koparmama yanlısı bir kişilik olarak...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın...

Athena Gökhan’ın sataşmalarına sosyal medya üzerinden nezaket dolu bir dille cevap vermesini...

Kocaman kocaman alkışladım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN