Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı"

Dün gündeme bomba gibi düşen Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan-Asena Atalay aşkı iddiasına bugün Ahmet Hakan'dan dolaylı itiraf geldi. Ahmet Hakan'ın bir itirafı da Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili oldu.

Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 1

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugün kısa bir yazı yazarak bir süreliğine yazılarına ara verdiğini duyurdu. Hakan'ın yazılarına ara verip tatile çıkması, Asena Atalay'la aşk yaşadığı ve birlikte tatile gittikleri iddiaları için bir doğrulama olarak gösteriliyor. Ahmet Hakan'ın kısa yazısında Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan boşanmasıyla ilgili de olay bir itiraf yer aldı.

17
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 2

ŞEYMA SUBAŞI İLE KANLI BIÇAKLI...

Ahmet Hakan'ın Şeyma Subaşı ile kanlı bıçaklı olduğunu bilmeyen yok. Şeyma Subaşı için en ağır yazıları yazan isim olmuştu Ahmet Hakan geçmişte. Ahmet Hakan o yazılarından sonra geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı ile buluşmuş ve barıştıklarını duyurmuştu köşesinden.

27
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 3

ACUN BENLE TANIŞTI ŞEYMA'DAN BOŞANDI...

Ahmet Hakan bugünkü kısa yazısında üzerinde bir uğursuzluk olduğunu belirtip, "Acun’la buluşup tanıştım... Adamcağız 'şak' diye Şeyma’dan boşandı" ifadelerini kullandı.

37
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 4

ASENA ATALAY'LA TATİLE Mİ ÇIKTI?..

Ahmet Hakan'ın bugün kısa bir yazı yazıp tatile çıktığını duyurması, dün gündeme bomba gibi düşen "Ahmet Hakan ile Asena Atalay aşk yaşıyorlar. Bugün birlikte Barcelona'ya tatile gittiler" iddialarını da dolaylı olarak doğrulamak olarak görüldü.

47