Medya
19 Nis 2021 07:16 Son Güncelleme: 19 Nis 2021 13:28

Ahmet Hakan'dan, Ali Edizer'e sert sözler: Bu adam rahat durmuyor, densizliğe devam ediyor

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Ali Edizer'i topa tuttu. Hakan, 'Yine saçma sapan bir paylaşım... Yine nefret tohumları ekme... Yine izansızlık ve densizlik...' diyerek Edizer'e tepki gösterdi.

Erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapan, medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, "128 milyar nerede" sorusuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "ölüm" tehdidinde bulunmuştu.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında, 128 milyar dolar iddiasına ilişkin "Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" diyen Ali Edizer'i hedef aldı.

"Cenap Şahabettin, Ali Edizer’i tanısaydı" başlıklı bir yazı kaleme alan Hakan, "Ali Edizer diye bir doktor var. Daha önce yaptığı çeşitli densizlikler ve izansızlıklar yüzünden “olay adam” haline gelmiş, hatta GATA’daki görevine son verilmişti. Fakat adam rahat durmuyor abi! Densizliğe, izansızlığa, abuk sabukluğa devam ediyor. Dediğini yazmaya bile tenezzül etmiyorum." dedi.

Edizer'e tepkisini sürdüren Hakan, "Yine saçma sapan bir paylaşım... Yine nefret tohumları ekme... Yine izansızlık ve densizlik... Kendisi de bir tıbbiyeli olan eski şair ve yazarlarımızdan Cenap Şahabettin’in çok meşhur olmuş bir sözü vardır. “Tıbbiyeden her şey çıkar, arada bir de doktor çıkar” demiştir. Cenap Şahabettin, tıbbiyeden çıkan devlet adamlarını, müzisyenleri, şairleri, edipleri, romancıları kastediyordu bu sözüyle. Tıbbiyeden izansız ve densiz çıkmazdı. Bu adam nereden çıktı?" ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN