Medya
11 Haz 2015 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Ahmet Hakan'dan Akşam yazarına ağır yanıt: "Seni utanmaz yalancı seni! Esprini al da git!"

Ahmet Hakan Akşam yazarını bombaladı: "Espri yapmıştım, niye bu kadar alındınız ki" falan diye üste çıkmaya çalışıyor. Seni utanmaz yalancı seni. Esprini al da git."

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz arasındaki Selfie polemiği sürüyor.

Ahmet Hakan, seçim günü oy kullanma işlemi devam ederken CNN ekibi olarak çekip paylaştıkları "selfie"nin Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz tarafından "AK Parti kaybetti, HDP kazandı diye seviyorlar" şeklinde eleştirilmesine CNN Türk ekranlarında sert tepki göstermişti.

İŞTE TAYİZ'İN O MESAJI




SEN NE MÜFTERİ NE ALÇAK BİR ADAMSIN

Kurtuluş Tayiz'e, "Kalkmış bunu, HDP barajı geçti diye çekmişiz gibi paylaşıyor. "Kandil'de olmayan seçim sevinci Doğan grubunda var" diye yazmış. Ya sen ne müfteri ne alçak bir insansın?" diye yanıt veren Ahmet Hakan'a Tayiz köşesinde yanıt vermişti.

DALGA GEÇMEK İÇİN ATILAN BİR TWEETTİ

Akşam gazetesindeki köşesinden Ahmet Hakan'a seslenen Tayiz, "Oysa bir menşın kadar yakındın bana Ahmet Hakan" demiş ve şöyle devam etmişti:

"O selfi'de seçim sonuçlarına sevinmiyorduk, daha sandıklar açılmamıştı bile, düzelt kardeşim bunu, özür dile" diyebilirdin. Ben de düzeltirdim hatamı. Dalga geçmek için atılan bir twit idi. Ancak 9-10 saat bekleyip canlı yayında küfür ve hakaretler yağdırmayı tercih ettin. Arkadan, haince bir saldırı oldu. Şaşırmadım; ne de olsa grubunuzun baskın özelliği bu. Doğan grubu ve Ahmet Hakan söz konusu olduğunda yalana, dolana, çarpıtılmış bilgilere veya fotoğraflara hiç ihtiyaç yok, zira göz önünde olan doğrular/gerçekler sizi anlatmaya yeter de artar bile."

AHMET HAKAN YANITA YANIT VERDİ: ESPRİNİ AL DA GİT

Ahmet Hakan köşesinden "Dalga geçmek için atılan bir tweetti" yazan Tayiz'e çok sert bir yanıt verdi. İşte Ahmet Hakan'ın yazdıkları:

Seçim günü saat 15.30'da...

Daha sandıklar açılmamış, daha hiçbir şey belli değil.

CNN Türk'ün bütün çalışanları, seçim yayını hatırası olsun diye bir fotoğraf çektirdi ve bunu sosyal medyada paylaştı.

Kurtuluş Tayiz adlı bir utanmaz, bu fotoğrafı alıp, "Bakın CNN Türk çalışanları nasıl da seviniyorlar HDP'nin barajı aştığına" diye yorum yazdı.

Kendisine hak ettiği şeyi söyledik: Alçaksın dedik. Müfterisin dedik.

Fakat yalancı aynı zamanda utanmaz olduğu için...

"Çok özür dilerim, önyargılı davrandım, affedilmez bir hata yaptım" falan diyeceğine...

"Espri yapmıştım, niye bu kadar alındınız ki" falan diye üste çıkmaya çalışıyor.

Seni utanmaz yalancı seni.

Esprini al da git.