Gündem
27 Kas 2018 09:55 Son Güncelleme: 27 Kas 2018 10:33

Ahmet Hakan'dan Acun Ilıcalı ve Şeyma Şubaşı'nın boşanmasına ilginç yorum!

Sosyal medya gün boyunca Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanmasını konuşurken Ahmet Hakan da bugün yılın olayını yazmayı ihmal etmedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 14 aylık evliliklerini, Silivri Adliyesi'ne giderek 8 dakikada sonlandırdı. Ayrılığının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Hakkımızda çıkan iddialar asılsız. Boşandığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.Yılın boşanma olayında en merak edilenler ise Acun Ilıcalı'nın Subaşı'ya ne kadar nafaka ödeyeceğiydi. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek.

Yılın magazin olayı dün sosyal medyada gün boyunca konuşuldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanması herkesin dilindeydi. Bugün Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun da yılın magazin olayını köşesine taşıdı.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısı:

ESAS BOMBA ACUN VE ŞEYMA

Ben diyorum Ukrayna o diyor Acun, Şeyma Dün... Sabah saatleri... Rutin telefon görüşmelerimi yapmaktayım...Muhatabıma gayet ciddi bir ses tonuyla “Ne diyorsun Ukrayna, Rusya, NATO olaylarına?” falan diyorum. Muhatabım “Abi o konuyu sonra konuşuruz. Esas bomba Acun, Şeyma! Bende yeni dedikodular var” diyor.

HELİKOPTERİMİZ DÜŞTÜ AMA...

Muhatabıma gayet ağırbaşlı bir edayla “Helikopterimiz düştü, şehitlerimiz var” diyorum. Muhatabım “Çok üzüldüm şehitlerimize, Allah rahmet eylesin, fakat Acun, fakat Şeyma” diyor.Muhatabıma gayet merak uyandıran bir havada “Elimde yerel seçimle ilgili bomba kulis bilgileri var” diyorum. Muhatabım “Asıl bomba kulis Acun’da, Şeyma’da...” falan diyor.

MAGAZİNE DALMA DİYENLERE: VALLAHİ KALBİNİZİ KIRARIM

Muhatabıma azıcık entel takılarak “Duydun mu? Bertolucci ölmüş. ‘Son Tango’sunu oynadı ama Paris’te değil” falan diyorum. Muhatabım, “Abi boş ver Bertolucci’yi. Sen bana Acun’la, Şeyma’yla gel” diyor. Olay tamamen budur!Ve bundan ibarettir.Ey ahali! Buradan açıkça ilan ediyorum: Bundan sonra her kim bana “Sizin magazin dünyasına dalmanız hiç yakışık almıyor Ahmet Bey” falan derse...Vallahi de kalbini kırarım, billahi de kalbini kırarım.

DÜN HAVADA UÇUŞAN LAFLAR, ESPRİLER FALAN

Şeyma’nın meşhur “Çok ses anneciğim” repliğini dün herkes “Çok nafaka anneciğim” şekline çeviriverdi.En az 2345 kez aynı cümleye maruz kaldım: “Yuva bozanın yuvası olmaz”. Bu söz beynimde uzun süre TT oldu.Bugün doğacak çocuklar için isim önerileri: Acun, Şeyma.

DÜN BÜTÜN TÜRKİYE'DE GIYBETİ YAPILDI

Ve dün yine devreye girdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o meşhur “Kadere bak! Kadere bak! Kimler kimlerle beraber” konuşması...Dün bütün Türkiye’de yapılan gıybet oranı, son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumdaydı.Dün en çok güldüğüm espri: “Acun: Ve Survivor adasına veda eden isim Şeyma oluyor.” Dün anladım ki bizim milletimiz... BİR: Gıybette acayip kreatif... İKİ: Mavrada acayip renkli... ÜÇ: Boş beleş işlerde acayip dinamik...

YAZININ TÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ