Medya
19 Tem 2015 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Ahmet Hakan'a telefonda fırça! 'Sen onlara alçak dersin onlar...'

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bir meslek büyüğü tarafından kıyasıya eleştirilmiş. O meslek büyüğü Ahmet Hakan'a bakın neler neler demiş?

Ahmet Hakan, Akşam ve Takvim Gazeteleri için "alçak" ifadesini de kullanarak bir yazı kaleme almıştı. Sebebi ise teknede Ahmet Hakan'ın oruç tutmadığını gösteren o fotoğraf ve haberdi. Ahmet Hakan daha sonra, fotoğrafı çekenin Reza Zarrab olduğunu açıklamış ve konu davalık olmuştu.

İşte yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından, Ahmet Hakan bir meslek büyüğünden telefonda adeta fırça yemiş. "Bir meslek büyüğüm beni kıyasıya eleştirdi" diyen Hakan'a meslek büyüğü, "Sen onlara "alçak" dediğinde zannediyor musun ki onlar, bu sözden alınıyorlar. Aksine... Alırlar senin yazını, "Ahmet Hakan bize alçak dedi" diye sağa sola hava atarlar" da demiş.

İşte Ahmet Hakan o telefon görüşmesini şöyle anlatıyor:

Açtı telefonu, bana tek bir cümle kurma hakkı vermeden, başladı eleştirilerine. Dedi ki: Benim gazeteden saymadığım bir gazeteyi sen nasıl gazete yerine koyup da cevap verirsin.

Sen onlara "alçak" dediğinde zannediyor musun ki onlar, bu sözden alınıyorlar. Aksine... Alırlar senin yazını, "Ahmet Hakan bize alçak dedi" diye sağa sola hava atarlar.

Bunlar senin dengin değil. Bunlarla tartışma. Bunlarla tartışmaya girerek kazanamazsın. Tartışma, utanma duygusu olanlarla yapılır. Bunlarda öyle bir duygu yok.