Medya
25 Nis 2021 08:38 Son Güncelleme: 25 Nis 2021 09:07

Ahmet Hakan: Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çok talihsiz bir başlangıç yaptı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık hakkındaki tartışmalara yorum yaptığı bir yazı kaleme aldı. Hakan yazıda, 'Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çok talihsiz bir başlangıç yaptı' görüşünü savundu.

Ahmet Hakan, 'Talhihsiz bir başlangıç' başlığıyla ele aldığı yazısında, 'İki talihsizliğe aynı anda imza attı: Bir: Makamında konuk ettiği 10 yaşındaki çocuğun, koruma altında olduğunu ifşa etti. Yetimlerin ve öksüzlerin ailesi konumundadır artık kendisi. Bu konuda kendisinden beklenen azami özendir. Ama maalesef olmadı. İki: Ramazan nedeniyle 10 yaşındaki çocuğa ikramda bulunamadıklarını söyledi. Ne gerek vardı böyle bir açıklamaya? Madem ikramda bulunmama yolu tercih edildi, bari bir kitap, bir saat armağan edilseydi. Bu da tatsız bir duruma yol açtı.' ifadelerini kuallandı.

Hakan yazısını şöyle sürdürdü;

"Yıkıcı bir yaklaşım yerine yapıcı bir tutum almak istiyorum.

İşte tam da bu nedenle yeni Bakan Derya Yanık’a...

“Artık bütün gözler sizin üzerinizde. Bu talihsiz başlangıcın doğurduğu sancıları gidermek için çok daha fazla özenli olmak ve çok daha fazla çalışmak zorundasınız” diyorum."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN