Medya
02 Şub 2020 16:07 Son Güncelleme: 02 Şub 2020 16:17

Ahmet Hakan suskunluğu Sabah yazarını şaşırttı! "Ne eziklikmiş arkadaş!"

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok,  muhafazakâr-İslamcı meslektaşlarının Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni olduktan sonra Ahmet Hakan’a karşı suskunluğa gömüldüklerini savundu.

Altınok, ”Üzgünüm ama, yalnızca tek taraflı omerta ilan ederek Ahmet'in gözüne gireceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Ahmet'e bulaşmadan, vurun abalıya dercesine Hürriyet'in her yanlışında Ertuğrul Özkök yüklenmelerini falan yemez Ahmet... Kaçın kurası. O yese 'başkaları' yemez.” düşüncesini dile getirdi.

İşte Altınok'un bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Çok değil üç beş ay önce, henüz Hürriyet'e genel yayın yönetmeni olmamışken Ahmet'e "gözünün üstünde kaşın var" diye çakan ancak şimdilerde nedense(!) suskunluğa gömülen muhafazakâr-İslamcı meslektaşlarımız da nal toplasınlar...
Üzgünüm ama, yalnızca tek taraflı omerta ilan ederek Ahmet'in gözüne gireceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Ahmet'e bulaşmadan, vurun abalıya dercesine Hürriyet'in her yanlışında Ertuğrul Özkök yüklenmelerini falan yemez Ahmet... Kaçın kurası.
O yese "başkaları" yemez.
Bu yüzden, Barış gibi ya da Ahmet'in Hürriyet'in koltuğuna oturur oturmaz manşete çektiği operasyoncu muhabirler gibi, belli bir düzeyde "gazetecilikten" feragat etmeleri lazım.
O zaman belki kendileri için, Hürriyet'te dün de bugün de "the others" muamelesi görenler gibi bir pozisyon umudu doğabilir.
Bir dönem "adam" sandığımız, sözüne değer verdiğimiz koca koca insanlar Hürriyet'e yazar olma hülyasının peşinde tüm itibarlarını bozuk para misali harcamamışlar gibi, bugün bile aynı serapla gözü kamaşanlar var.
Ne eziklikmiş arkadaş...

Yazının tamamını okumak için tıklayınız