Gündem
09 Ara 2014 10:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Ahmet Hakan: Sen ancak ahlaksızın teki olabilirsin!

Gazeteci Ahmet Hakan, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ettiği küfürler gerekçesiyle tutuklanan Feyzi İşbaşaran'ı "ahlaksız" olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter'dan ettiği küfürler nedeniyle tutuklanan eski milletvekili Feyzi İşbaşaran Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın da gündemindeydi. Ahmet Hakan bugünkü yazısında isim vermeden İşbaşaran'ı sert sözlerle eleştirdi.

Muhalif olmakla küfürbaz olmayı birbirine karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Ahmet Hakan, "ahlaksıza muhalif payesi verilemez" dedi. "Adam ahlaksızın biri" diyerek başladı sözlerine, ardından da edilen küfürlerin şerefsizce ve namussuzca saldırılar olduğunu ekledi.

"AHLAKSIZIN TEKİ OLABİLİRSİN"
Erdoğan'ın ailesine edilen küfürleri "onursuzluk" olarak nitelendiren Ahmet Hakan bununla da kalmadı, Feyzi İşbaşaran'a "Seni adı batasıca seni. Sen kim, muhalif olmak kim. Sen ancak ve ancak... Ahlaksızın teki olabilirsin. Yürü git. Yürü git de... 'Muhalif olmak' gibi haysiyetli ve şerefli bir duruşu daha fazla kirletme" sözleriyle eleştirdi.