Medya
03 Tem 2016 11:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Ahmet Hakan o sitenin Elif Çakır manşetine isyan etti: Böyle bir alçaklığa...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara'ya ilgili U dönüşü nedeniyle iktidar yanlısı bir sitenin "belaltı" vuruşlarına muhatap olan Elif Çakır'a sahip çıktı.

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, dünkü köşe yazısında Erdoğan’ın Mavi Marmara konusunda “U” dönüşünü tiye almıştı. Elif Çakır, yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıkça kullandığı ‘Şimdi bakın, şöyle enteresan bir durum var tabi!’ sözünü kullanarak Erdoğan’ın Mavi Marmara konusundaki çelişkili açıklamalarına yer vermişti.

İktidara yakın “duvardibi” adlı haber sitesi Elif Çakır’a sert tepki gösterdi. Çakır için, ağır ifadeler kullanan sitenin “Bastır parayı istediğin pozisyonu alsın” başlığı ile paylaştığı metin şöyle:

“Erdoğan düşmanı AKP’li Neo-paralel gazete Karar’ın yazarı Elif Çakır, artık her yazısında ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “diktatör” gibi imalarla hakaret ediyor, ya da bugünkü yazısında olduğu gibi dalga geçiyor. Taraf’ta paralel örgütün tetikçiliğini yaparken Mustafa Karaalioğlu tarafından Star’a transfer edilen Çakır, Karar’da aslına dönüp Erdoğan’a saldırmaya devam ediyor. Star’dayken neler yazdığı düşünülünce Elif Çakır, bastır parayı senin için yazsın profiline uygun bir karakter olarak medyanın çirkin vitrinini temsil ediyor. Elif Çakır hakkındaki şu tweet de paraya göre nasıl pozisyon aldığını ortaya koyuyor.”



Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sitenin manşetinde yeralan Karar yazarı Elif Çakır'a yapılan bu hakarete isyan etti.

İşte Hakan'ın konuyla ilgili yazdıkları:

ŞU TERBİYESİZLİĞE BAKIN

ELİF Çakır.

Tartışılacak, eleştirilecek, asla kabul edilmeyecek işler yaptı gazetecilik alanında.

Vaktiyle AK Parti’ye destek veriyordu, bugünlerde daha eleştirel bakıyor.

*
Sırf AK Parti’ye daha eleştirel bakıyor diye...

AK Parti yanlısı bir sitenin kendisine reva gördüğü başlık bu.

*
Böyle bir alçaklığa ses edecek kimse kalmadı mı camiada?