Medya
24 Ara 2012 08:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

AHMET HAKAN KÖŞE YAZARI OLMASI GEREKEN ÜNLÜ İSİMLERİ AÇIKLADI!

"O isim köşe yazarı olsun, Başbakan Erdoğan'dan bile daha fazla tartışmaya yol açmazsa ben bu işi bırakırım."

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan "Köşe yazarı olması gereken ünlüler" başlıklı yazısında 7 ismin köşe yazarı olması gerektiğini savundu..

İşte Ahmet Hakan'ın kaleminden o isimler :

- AZİZ YILDIRIM: Başbakan Erdoğan’dan bile daha fazla polemiğe, Başbakan Erdoğan’dan bile daha elektriğe, Başbakan Erdoğan’dan bile daha fazla tartışmaya yol açmazsa ben bu işi bırakırım.

- GÜLBEN ERGEN:
Mevlana’dan deyişlerle süslediği köşesinde “Atlas’ın dünyası”, “Duyarlıymış gibi görünmenin bin bir yolu” gibi bölümlere yer verip “aşka âşık olmak” temasından yürüyebilir.

- KADİR İNANIR:
Rahmetli Ahmet Vardar abimizin boşluğunu doldurabilir. “Ülen”li atarlanmalar falan... Köşesi için münasip kaçacak bir üst başlık: “Bana artistlik yapmayın.”

- GÖNÜL YAZAR:
Soyadından kazanır bir kere... Düşünsenize: Şöyle “Gönül Yazar yazıyor” türü bir sunuş...

- SEZEN CUMHUR ÖNAL:
Köşesini sadece “şarkı sözleri”yle doldursa bile kurtarır... Bir gün Başbakan’a, öbür gün Cumhurbaşkanı’na, ertesi gün Fethullah Gülen Hocaefendi’ye, daha ertesi İdris Naim Şahin’e adadığı şarkı sözleri... Böylece maksadına ulaşır belki. 

- BURHAN KUZU:
Köşesini başkanlık sistemine vakfeder... Şu tür bölümler olur köşesinde: “Başkanlık sistemi ile ilgili şiirler”, “Başkanlık sistemi için ikna odası” falan...

- SERDAR ORTAÇ:
Şöyle bir çıkışla işe başlar: “Zaten alfabede kaç harf var ki benden bambaşka bir yazı bekliyorsunuz?” Ardından da “Çatal fırlatmanın incelikleri”, “milliyetçi popun ilkeleri”, “Hayat beni neden yoruyossun” başlıkları altında felsefi mülahazalar karalar. Ve çok süper olur.

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için tıklayın