Gündem
08 Kas 2011 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

''AHMET HAKAN KOLTUĞUNU DA ALIP GİTTİ!''

Kanal 7'nin yeni prensi Erhan Çelik; kanal'ın eski prensi Ahmet Hakan ile ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu

Kanal 7’nin yeni prensi Erhan Çelik; kanal’ın eski prensi Ahmet Hakan ile ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu: "Ahmet Hakan giderken koltuğunu da alıp gitti"

Kanal A’da Esra Harmanda’nın hazırlayıp sunduğu Hadi Konuşalım programına konuk olan Erhan Çelik, Ahmet Hakan ile ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu..

"Ahmet Hakan’dan sonra orada olmak, bu fikir sizi korkuttu mu?" sorusuna Erhan Çelik şöyle yanıt verdi:

ONUN YERİNİ DOLDURMAYA ÇALIŞMADIM

 "Bu soru daha önce de soruldu. Bunu soran arkadaşlara, gazetecilere şöyle bir ifade kullandım, doğrusu da bu: Ahmet Hakan’ın birikimi, yeteneği, başarısı tartışılmaz. O giderken koltuğunu da alıp gitti. Kanal yönetimi de yeni bir koltuk koydu. Ben Ahmet Hakan’ın yerini doldurmaya hiçbir zaman çalışmadım.Sadece benim için konulan o koltuğun hakkını vermeye çalıştım."

Harmanda’nın ’Koltuğunu alarak gitti’ dediniz, bu ne anlama geliyor şeklindeki sorusunu ise şöyle yanıtladı:

KOLTUĞUNU DA ALARAK GİTTİ

İmajını başarısını, yaptıklarını herşeyi beraber götürdü. Bir iz bıraktı tabi Kanal 7’de. Ama artık başka bir yerdeydi. Başarısı da onunla beraber gitti. Bugün geldiği konum, medyadaki okunurluğu en açık göstergesi.

Harmanda’nın sorduğu Peki sizi arayıp tebrik etti mi Ahmet Hakan? sorusuna ise Çelik’in yanıtı şöyleydi:

AHMET HAKAN TEBRİK ETTİ Mİ?

Medya sitelerine çok malzeme çıktı bu programdan. Etmedi. Bir arkadaşımızla beraber bir yemek organizasyonunda buluşmuştuk. Laf arasından ’hayırlı olsun’ dedi ama özel bir tebrik değildi.