Gündem
23 Mayıs 2014 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:12

'Ahmet Hakan, haz etmediği kişileri, yazılarında linç ediyor!' (Medyaradar/Özel)

35 bin lira tazminat lira tazminat ödeyecek olan şarkıcı, davayı kaybetmesinin ardından ilk kez konuştu.

Nihat Doğan, Show TV'de İpek Durkal, Simge Fıstıkoğlu ve Aşkım Kapışmak'ın sunduğu 'Yeni Bir Gün' programına bağlanarak Ahmet Hakan ile nasıl mahkemelik olduğunu anlattı. 35 Bin Lira tazminat cezasına çarptırılan Nihat Doğan, hukuka ve Ahmet Hakan'a sitem etti.

'AHMET HAKAN'I SAMİMİ BULMUYORUM'

Sosyal medya yoluyla Ahmet Hakan'a hakaret ettiği için mahkemelik olan Nihat Doğan, konuyla ilgili olarak şu cümleleri kurdu: "Karşılıklı oturup, bir kaç defa  uzun uzun sohbet ettiğim bir adamdır Ahmet Hakan. Onun samimi olmadığını gördüm. Ben vefalı bir insanın. Çeşme'de kolu kırıldı aradım. Mahkeme süreci devam ederken, babası vefat ettiğinde de arayıp, yanında olduğumu söyledim. Mahkeme süreci devam ediyordu."

'AHMET HAKAN, HAZ ETMEDİĞİ KİŞİLERİ, YAZILARINDA LİNÇ EDİYOR!'

Sektörde dostluk yapacak kimsenin kalmadığından yakınan Nihat Doğan, "Memurlar konuyla ilgili bilgi almak için beni aradıklarını söylediler. Gittiğimde suçlu muamelesi gördüm. İnsan kılığındaki vahşi hayvanların olduğu vahşi bir dönemde yaşıyoruz. Ben onunla samimi bir şekilde konuştum, o benden duyduklarını yazıp servis etti. Kendisinin bir şekilde haz etmediği kişiler hakkında,  linç edercesine, taşlarcasına yazılar yazıyor" dedi.

35 BİN LİRA'YA SİTEM ETTİ!

İpek Durkal'ın 'Pişman mısın?' sorusunu, 'Asla pişman değilim' diyerek cevaplayan Doğan, "Söylediğim her şeyin arkasındayım. 'Ahmet Hakan Türk medyasının uçan Sabri'sidir. Fino'dur' dedim diye 35 bin lira tazminat ödeyecek olmam çok ilginç. Türkiye'de hukukun bittiğinin göstergesidir. Soma’da 300'den fazla insanımızı kaybettik. Milyonlarca insanın evine ateş düştü. Aldığımız nefes haram oldu. O şirketin sahibine hiçbir şey yapılmıyor, ben 'Uçan Sabri' dedim diye 35 bin lira ödeyeceğim. 35 bin liraya Anadolu'nun bir köşesinde ev alınır" dedi.

MEDYARADAR/ÖZEL