Medya
27 Tem 2019 09:47 Son Güncelleme: 27 Tem 2019 09:53

Ahmet Hakan, Erdoğan'ın maksadını açıkladı: Bedelini ödemekten kastettiği...

Hakan internet sitelerinin maksadı çarpıttığını iddia ederek, "Kanmayın şu internet sitelerinin maksadı çarpıtan özetlemelerine!" ifadesini kullandı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Birileri parti kuruyormuş, şunu yapıyormuş, bunu yapıyormuş. Bunları kafanıza takmayın. Bizden ayrılıp parti kuranları çok gördük. Şimdi sorsak adlarını kimse bilmez. Adını sanını kimse bilmez bunların. Bu iş böyledir. Çünkü bu tip ihanetlerin içinde olanlar, bu işin bedelini ağır öderler" sözlerindeki maksadı açıkladı. Hakan'a göre Erdoğan bu sözleri, "Bedelini ödemekten kastettiğinin... Siyaseten bitmek, siyaseten unutulmak olduğunu anlar" anlamında kullandığını söyledi. 

Hakan internet sitelerinin maksadı çarpıttığını iddia ederek, "Kanmayın şu internet sitelerinin maksadı çarpıtan özetlemelerine!" ifadesini kullandı.

Bazı internet sitelerinin “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Babacan, Davutoğlu, Gül üçlüsü için tehdit: Bunun bedelini öderler” ifadesiyle Erdoğan'ın sözlerini haberleştirdiğini iddia eden Hakan bugünkü yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Açtım konuşmanın tamamını...
İlgili bölümde şöyle diyordu Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Birileri parti kuruyormuş, şunu yapıyormuş, bunu yapıyormuş. Bunları kafanıza takmayın. Bizden ayrılıp parti kuranları çok gördük. Şimdi sorsak adlarını kimse bilmez. Adını sanını kimse bilmez bunların. Bu iş böyledir. Çünkü bu tip ihanetlerin içinde olanlar, bu işin bedelini ağır öderler”.

Biraz Türkçe bilen, azıcık kafası çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin tamamını okuduğunda...

Bedelini ödemekten kastettiğinin...

Siyaseten bitmek, siyaseten unutulmak olduğunu anlar.

*
Hep söyledim, yine söylüyorum: Kanmayın şu internet sitelerinin maksadı çarpıtan özetlemelerine!