Televizyon
11 Eki 2015 01:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ahmet Hakan ekranlara hızlı döndü! AKP'li vekilin 'vampir' tweetine sert çıkış!

Uğradığı saldırı sonrası uzun süre ekranlara uzak kalan Ahmet Hakan, ekranlara döndü.

CNN Türk'te "Tarafsız Bölge" programında Ankara'daki patlama konuşuldu. Ahmet Hakan, patlamayla ilgili tweet atan AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal'a çok sert tepki gösterdi.

Ankara'daki patlamanın konuşulduğu Tarafsız Bölge programında AKP'li Aydın Ünal'ın patlama sonrası Doğan Grubu'nu ve CHP'yi hedef alan tweetine tepki gösteren Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da çağrı yaparak Davutoğlu ile görüşmesinde konuyu gündeme getirmesi için çağrıda bulundu.

Bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nun kendisine mesaj attığını belirten Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'nun bu tweet'i gündeme getireceğini söylediğini belirtti.



Ahmet Hakan şunları söyledi:

"Bugün bir AKP milletvekili tweet atmış. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bugün dinledim. Cumhurbaşkanı gün birlik ve beraberlik günüdür diyor. Davutoğlu diyor ki bütün ayrılıkları gayrılıkları bırakalım bir ve beraber olalım.'

Eyvallah, tamam...

Bakın, sizin bir milletvekiliniz, ismini de vereceğim; Aydın Ünal...

Bu şahıs düne kadar Cumhurbaşkanı'nın en yakın isimlerinden biriydi. Danışmanıydı, Cumhurbaşkanı'nın metin yazarı.

Yazısına bakın, tweet atmış: 'Ankara'da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimiyle, Doğan medyası ve Fethullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak' diyor. Şuraya bak...

Şimdi Davutoğlu yarın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Alın bu tweet'i gösterin. Nasıl birlik ve beraberlik olacak diye sorun.

Doğan medyası bir vampir gibi akan kana üşüşüyormuş. Nerede, hani.. Vampir miyiz biz? Eğer bir kan boğacaksa sizi boğacak. Bu kadar ayıp, suç teşkil eden bir cümlenin bir milletvekili tarafından yazılmasını yadırgadığımı söylemek istiyorum.