Medya
23 Kas 2010 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

AHMET HAKAN DESTURSUZ MAGAZİN BAĞINA DALDI!

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, bu kez magazin dünyasına el attı!

Magazin bağına destursuz girdim

Bir adam ve bir kadın, “yakalanmamak” için ta Küba’ya kadar gidiyor ve orada yakalanıyorsa... Buradan iki sonuç çıkar: Ya adam ve kadın acayip talihsizdir ya da kaçacak yer yoktur.

Paris sürgününde ülkemizin sosyetik güzelleriyle yakalanmayı bir itiyat haline getiren Cem Uzan, sanırım bize bir şeyler söylemek istiyor. Ben mesajı alamadım, alan varsa beri gelsin.

Şu sorunun cevabını arıyorum: Bütün bir yılını Sinan Çetin’le geçiren ünlü çiftimiz, 9 günlük bayram tatilini fırsat bilip “Fas’ta çöl” olayına girmek istediklerinde neden yanlarına Sinan Çetin’i alırlar ki? Formatı Tuna Kiremitçi kardeşimden ödünç alarak soruyorum: Bu işte bir “mazoşizm” olabilir mi?

Bir manken kızımız, Cem Yılmaz’la “yakalanınca”, ilginç bir “tekzip” yöntemini uygulamaya sokmuş: Gerçek sevgilisinin elini tutup sokağa çıkmak. Fakat gelin görün ki bu “tekzip”, magazin medyasının kuşkusunu gidermeye yetmemiş. Söyler misiniz? İkna etmek için daha ne yapılacak?

Bülent Ersoy’un eski eşi Armağan Uzun hakkında yaptığı yazılı açıklamayı okudunuz mu? Ben okudum. Bülent Hanım’ın yazısında kullandığı “orantısız şiddet dili”ni görünce “İyi ki Bülent Ersoy köşe yazarı değilmiş” demekten kendimi alamadım.

Ahmet HAKAN / HÜRRİYET