Gündem
30 Eyl 2015 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Ahmet Hakan, ‘Cem Uzan’a ağzını bozdu: Seni Şanzelize’ye kadar kovalarım, kriminal yavşak!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cem Uzan’a Twitter’dan ağzını bozdu.

Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök ve Hakan hakkında paylaşımlarda bulunan @UzanCC adlı hesaba Hakan, “Memlekete giremeyen kriminal yavşak” ve “Seni Şanzelize’ye kadar kovalarım, hiçbir Fransız elimden alamaz lan seni” diye yazdı.

Telsim ve İmar Bankası gibi aile şirketlerine, 2004 yılında TMSF tarafından el konulan eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’a ait gibi görünen @UzanCC adlı Twitter hesabından, Doğan Medya ve Ahmet Hakan’a yönelik mesajlar yazılmıştı.

"AHMET HAKAN, SENİ PATRONUN DOĞAN BİLE KURTARAMAZ"

Son olarak Ahmet Hakan’a ithafen, “Seni elimden patronun Aydın Doğan bile kurtaramaz” ve “Sabahın 5’inde, Ankara’da, sevgilinin sıcak koynundan polise aldırıp savcılığa ifade vermeye götürttüm. Hatırladın mı” diye yazan hesap, Hürriyet yazarını çılgına çevirdi.

Cem Uzan'a ait olduğu bilinen hesaba karşı ağzını bozan Hakan, “Baban, kardeşin nerede lan senin? Paris’e kaç para kaçırdın? Gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız” ve “Hikmetyar’ın önünde diz çöken Tayyip Erdoğan diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. Şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon?” diye yazdı.

Hızını alamayan Ahmet Hakan, önce yavşak dedi, sonra da Uzan’ı Şanzelize’ye kadar kovalamakla tehdit etti.


,