Polemik & Kulis
14 Haz 2015 16:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Ahmet Hakan Cem Küçük’ü yerden yere vurdu: Şapşal, salak, yemin ederim geri zekalı bu tetikçi!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Star Gazetesi yazarı Cem Küçük arasındaki polemik Hakan'ın bugünkü yazısıyla tavan yaptı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bundan önce de kendisine ‘Pensilvanya kuklası… Aydın Doğan’ın özel tetikçisi… basit ve ahlaksız’ sözlerini yönelten Star yazarı Cem Küçük’e yönelik “Salak, yemin ederim geri zekâlı bu tetikçi” diye yazdı.

Önüne gelene ‘İşin bitti’ diyor

Hakan, bugünkü köşesinde, ‘Şems Ethem’ adını taktığı Ethem Sancak’ın bir tetikçisi olarak bahsettiği Küçük’ü isim vermeden hayli sert ifadelerle eleştirdi, Küçük’ün kısa süre içinde yok olup gideceğini öne sürdü.

“Şems Ethem’in bir tetikçisi var. Adı lazım değil. Sırtını Tayyip Erdoğan’a dayamış gibi yapıyor. Önüne geleni tehdit ediyor. Önüne gelene… “İşin bitti” diyor. “Sıra sana gelecek” diyor. “İpin çekildi” diyor. “Operasyona maruz kalacaksın” diyor. “Artık uçağa binemezsin” diyor. “Gününü göreceksin” diyor” diyen Hakan, Star yazarına sert eleştirilerine devam etti.

‘Öyle şapşal, öyle salak ki’

Hakan, “Öyle şapşal, öyle salak, öyle farkındalıktan uzak ki… Tuttuğu parti tek başına iktidarken bile tehditlerini kimse sallamıyordu. Şimdi tek başına iktidar gittiği halde tehditlerinin karşısındakileri korkutacağını sanıyor. Salak, yemin ederim geri zekâlı bu tetikçi” diye yazdı.

‘At fava bekle’

Hakan, sık sık Aydın Doğan’ı hedef alan, dört gün önceki yazısında ise kendisini ‘HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın laik Türkler gözünde meşrulaştırılması projesinin başı’ olarak yansıtan Küçük hakkında sosyal medya dilinde kullanılan ‘At fava bekle’ ifadesiyle şu öngörüde bulundu:

“Buradan iddia ediyorum: Bu tetikçi salağın tehdit ettiği kim varsa medyada yükselecek… Ama bu tetikçi çok yakında yok olup gidecek. At fava, bekle.”