Televizyon
08 Eyl 2015 00:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Ahmet Hakan canlı yayında isyan etti: Sen kimsin ya, eşkiya mısın?

Hürriyet binasına düzenlenen saldırıda AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın’a Ahmet Hakan ateş püskürdü.

CNN Türk'te yayınlanan programında Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesine dün gece yapılan saldırılarla ilgili çok sert konuştu.
Saldırganların arasında bulunan ve tehditler savuran AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın'a da sert çıkan Hakan, 'Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkiya mısın?' dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"
Programda Hürriyet'e yapılan saldırı tartışılırken Ahmet Hakan, AK Parti'li vekilin tehditlerini hatırlattı. Meclis çatısı altına giren bir vekilin bir saldırıya öncülük etmesinin ne kadar vahim olduğunu anlatan Hakan, 'Hürriyet Gazetesi binasına, bir milletvekili öncülüğünde, başında milletvekili var, Tük siyasi hayatında böyle bir şey görmedim. Bir milletvekili arkasına 200-300 adam toplayıp taşlı sopalı saldırının başkanlığını yapamaz efendim.' sözleriyle sitem etti.

"SEN KİMSİN, EŞKİYA MISIN?"
Programın konukları da saldırıyı kınarken Ahmet Hakan sözlerini şöyle sürdürdü: O milletvekili hiç de öyle demokratik bir tepki falan göstermedi. Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkiya mısın?