Politika
20 Eki 2022 14:01 Son Güncelleme: 20 Eki 2022 14:28

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifası hakkında AK Parti’den ilk yorum! Canlı yayında yanıtladı…

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifasıyla ilgili olarak, "Bir sosyal medya açıklaması üzerinden bunun magazinini yapmak bence şu anda doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

CNN Türk'te konuşan Ünel, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamayla ilgili henüz bir teyidin söz konusu olmadığını belirtti.

“Ne partiye, ne Meclis'e herhangi bir yazılı belge ulaşmadığı için bir sosyal medya paylaşım üzerinden açıkçası doğru bulmuyorum” diyen Ünal, “Açıklamasından anladığım kadarıyla bu açıklamanın aslında siyasal değil kişisel izlenimini doğuruyor. RTÜK seçimiyle bu istifanın ilişkilendirilmesini de doğru bulmuyorum. Bir sosyal medya açıklaması üzerinden bunun magazinini yapmak bence şu anda doğru olmaz” ifadelerini kullandı.