Politika
22 Eki 2022 09:39 Son Güncelleme: 22 Eki 2022 09:41

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifa dilekçesine ulaşıldı! ‘Gördüğüm lüzum üzerine…’

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ederek İyi Parti'ye geçeceğini açıklayan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa dilekçesine ulaşıldı.

AK Parti Urfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve eski Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti, İyi Parti'ye katılacağını açıkladı.

Twitter'dan bir açıklama yapan Fakıbaba, "AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğimden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur" dedi.

Halk TV'nin ulaştığı istifa dilekçesine göre Fakıbaba, TBMM'ye sunduğu dilekçede de şöyle dedi: "Gördüğüm lüzum üzerine, AK Parti Şanlıurfa milletvekilliğinden istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim." 

İşte o dilekçe…