Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada

Van'daki programında bindiği asansör yere çakılınca kısa süreli bir panik yaşayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yaşadığı o kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Radyo programcısı ve genel yayın yönetmeni Salih Geçken ise kazanın sebebini açıkladı.

Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada - Sayfa 1

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Van'da konuk olduğu yerel radyo ofisine çıkmak isterken asansörde yaşadığı tehlikenin ardından yaşanan kısa süreli panik güvenlik kamerasına yansıdı. Radyonun genel yayın yönetmeni Salih Geçken, Davutoğlu'nun kullandığı asansöre kendisinin de bindiğini, ancak sayı fazla olunca asansörden çıktığını belirterek, "Sayın Davutoğlu'nun bindiği asansör birinci kattan zemin kata hızlıca bir iniş yaptı. Sonra radyomuza geldi. 15 dakikalık bir dinlenmeden sonra yarım saat süren bir radyo programı yaptık" dedi.

111
Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada - Sayfa 2

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 16 Ekim'de Van'daki programının ikinci gününde, kent merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantının ardından konuk olacağı İpekyolu ilçesi Hastane Caddesi’ndeki 5 katlı iş hanında bulunan yerel radyonun ofisine gitti. 

211
Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada - Sayfa 3

Davutoğlu, 5'inci kattaki ofise çıkmak için yanındakilerle birlikte asansöre bindi. Ancak asansör, birinci kattan zemine düştü. 

311
Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada - Sayfa 4

Büyük tehlike atlatan Davutoğlu görevlilerin müdahalesi ile çıkartıldı. 5'inci kata yürüyerek çıkan Davutoğlu, 15 dakika dinlendikten sonra programa katıldı.

411