Spor
11 Oca 2022 12:46 Son Güncelleme: 11 Oca 2022 13:23

Ahmet Çalık'ın eski paylaşımı gündeme düştü

Eski Galatasaraylı Ahmet Çalık'ın vefatı herkesi hüzne boğdu. Bu sezon Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Konyaspor'un başarısında önemli payı olan Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce attığı o tweetler yürekleri burktu.

Ahmet Çalık'ın Ankara - Niğde yolunda geçirdiği trafik kazası spor dünyasını derinden sarstı. Konyaspor'un milli stoperi Ahmet Çalık, tek başına yaptığı yolculuk sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeti ve şarampole yuvarlandı. Galatasaray, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Trabzonspor gibi kulüpler Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı paylaştı. Ahmet Çalık'ın seneler önce attığı o tweet yürekleri burktu.

AHMET ÇALIK'IN SENELER ÖNCE ATTIĞI İKİ TWEET YÜREKLERİ BURKTU

Kariyerine Gençlerbirliği'nde başlayan daha sonra Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık, iki sezon önce Konyaspor'a transfer olmuştu. Abdülkerim Bardakçı ile yakaladığı uyumla takımının başarısında büyük payı bulunan Ahmet Çalık, bu sabah geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

'ÖMÜR İÇİN HAYALLER KURARKEN ÖLÜM İÇİN NE YAPMAKTAYIZ?'

Ahmet Çalık'ın 2013 yılında attığı iki Cuma tweeti yeniden gündeme geldi. Ahmet Çalık 6 Ağustos 2013'te attığı tweette 'Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız? Hayırlı Cumalar' notunu paylaşmıştı.

 

CUMA MESAJI İÇİN PAYLAŞMIŞTI
Çalık'ın 10 Mayıs 2013 yılındaki paylaşımında ise, "Allah'tan geldik ve yine Allah'a döneceğiz (Bakara Suresi 156. Ayet). Hayırlı cumalar" ifadeleri yer alıyor.

Taraftarlar, sosyal medyada Ahmet Çalık'ın bu iki tweetini yeniden gündeme getirdi.