Spor
11 Oca 2024 22:26 Son Güncelleme: 11 Oca 2024 22:31

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın penaltı isyanına flaş yorum! 'Futbol katliamı...'

Süper Lig'de Sivasspor ile 1-1 eşitlikle ayrılarak zirve yarışında ağır bir yara alan Galatasaray, maçın 66. dakikasında yaşanan pozisyonun ardından yoğun penaltı itirazlarında bulundu. Eski hakem Ahmet Çakar ise pozisyonla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmadan 1 puanla ayrılan ve zirve yarışında yara alan Galatasaray, maçın 66. dakikasında yaşanan bir pozisyon için penaltı bekledi.

Sivasspor ceza sahası içinde Halil Dervişoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Abdulkadir Parmak, Mertens'in önünde bulunan topa eliyle temas etti.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, bu pozisyonda hakem Zorbay Küçük'e yoğun penaltı itirazında bulundu ancak oyun devam etti. VAR sisteminden ise herhangi bir uyarı gelmedi.

Rıdvan Dilmen: Pozisyon penaltı

Maçın ardından pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın penaltı beklediği pozisyon hakkında "Hakemin maçı 2-0'a getirecek penaltı pozisyonunu vermemesi de skoru etkiledi. Abdülkadir Parmak'ın eline çarpıp Mertens'in önüne düşen pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar: Sivas'ta futbol katliamı yaşanmıştır

Müsabakanın ardından sosyal medya hesabından ses getirecek bir paylaşım yapan eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar ise pozisyon için şu ifadeleri kullandı:

"Sivas da tam bir futbol katliamı yaşanmıştır. Hakem Zorbay Küçük Galatasaray'ın net 2 penaltısını vermeyip Galatasaray'ı boğmuştur…"