Spor
06 Nis 2022 18:51 Son Güncelleme: 06 Nis 2022 18:54

Ahmet Çakar’dan bomba TFF iddiası! Spor Bakanı'na seslendi

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, TFF'de üst üste gelen istifaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na seslenerek dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifası Türk futbolunun gündemine damga vurdu. Özdemir'in ardından bazı isimlerin de istifası deprem etkisi yarattı.

 Nihat Özdemir’in istifasının ardından seçim sürecine giren Türkiye Futbol Federasyonu, seçimin 16 Haziran’da yapılmasına karar verdi. Çoğunluk sağlanırsa 16 Haziran’da, aksi taktirde 17 Haziran’da yapılacak seçimden zaferle ayrılacak başkan ve yönetiminin süresi bir yıl olacak.

 BOMBA TFF İDDİASI

TFF'de üst üste gelen istifaların ardından ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar sosyal medya hesabından dikkatleri çeken bir paylaşımda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na seslenen Çakar; “Sayın spor bakanımıza bir soru arz ediyorum. Futbol federasyonunun çok üst düzey bir yetkilisinin cok yüklü miktarda kredi aldığı bir bankanın müdürünü TFF uyuşmazlık kurulu başkanı yapması etik midir. Bankadan kredi almak yasaldır problem yok. Ancaaak kredi veren müdüre koltuk?” ifadelerini kullandı.

 İşte o paylaşım: