Polemik & Kulis
04 Eyl 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

AHMET ÇAKAR, ARCAYÜREK'E ÇAKTI; BURADA OLSA YÜZÜNE TÜKÜRÜRÜM!

Spor Yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı programda Cumhuriyet Yazarı Cüneyt Arcayürek'e tepki gösterdi.

Haberütrk'te Söz Sende programına konuk olan Ahmet Çakar, Balçiçek İlter'in sorularını cevapladı. Çakar hem spor gündemine hem de siyasi gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Spor programlarının tartışmalı ismi Çakar, "Programlarımda yapmadığım rezillik kalmadı." diye konuştu. Adrenalin bağımlısı olduğunu belirten Ahmet Çakar, "İnsanların bir kısmı arızalı doğuyor. Sadece ben böyle değilim." dedi.

Balçiçek İlter'in "Bütün stadın size küfretmesi nasıl bir histir?" sorusuna ise eski hakem Çakar, "Çok güzel bir histir." diye cevap verdi.
 
Son günlerin tartışılan ismi Cüneyt Arcayürek'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında yazdığı yazıya da değinen Çakar, "Burada olsaydı suratına tükürürdüm." dedi. Çakar, şöyle devam etti: "Bilmem o beyin hanımı, çoluğu, çocuğu var mı? Birgün bir terslenir, neye uğradığını şaşırır, o acıyı yaşar. Çok açık konuşuyorum, şu anda burada olsa suratına tükürürüm, kimse kızmasın. Hayatımda her türlü eleştiriye açığım ama suratına tükürürüm."