AHBAP Başkanı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum

Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile depremin ilk gününden bu yana bölgede yardım çalışmaları yapan Haluk Levent, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'de yeni açıklamalar yaptı. Çalışmaları yerinde takip etmek için Hatay'da bulunan Haluk Levent, "Sinirimden ağlayacak gibi oldum. Buradan irtibat kurmadan kamyonlar göndermeyin." ifadelerini kullandı.

AHBAP Başkanı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum - Sayfa 1

Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile depremin ilk gününden bu yana bölgede yardım çalışmaları yapan Haluk Levent, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'de yeni açıklamalar yaptı.

116
AHBAP Başkanı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum - Sayfa 2

Kurulan çadır kentten yayına bağlanan Levent, "Şu anda arkadaşlarımız birlikte Ahbap çadır kentini kurduk. 3.000 aileyi barındırabileceğiz. Yemek çıkaracağız. 3.200'e yakın konteyner. Burada sadece ahbap yok. Birçok STK var. Hatta Ahbaptan daha çok STK var.

216
AHBAP Başkanı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum - Sayfa 3

Bu konuda gerçekten hakkaniyetli davranmak lazım. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Jandarma, polis, valilik, AFAD. Hepsiyle koordineli çalışıyoruz. Herkesin tek bir amacı var" dedi.

316
AHBAP Başkanı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum - Sayfa 4

"PROFESYONEL EKİPLERLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADIM"

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçılarla birlikte yaptıkları çalışmanın ardından 850 milyon TL'lik deprem bölgesine yardım projelerini açıklayan Haluk Levent, derneğe maddi yardımların 1 milyar TL'yi geçtiğini kaydetti.

416