Ağlaya ağlaya anlatmıştı! Görür'den 18 il için yeni açıklama: Yöneticilerden talep ediyoruz

Türkiye'nin acı gerçeklerinden biri olan deprem belirsiz aralıklarla kendini hatırlatmaya devam ediyor. Bursa'da meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen depremin ardından gözler bir kez daha deprem uzmanlarına çevrilmişti. 18 ili uyaran Naci Görür'ün açıklamaları çok konuşulurken Görür'den aynı iller için bir açıklama daha geldi.

Ağlaya ağlaya anlatmıştı! Görür'den 18 il için yeni açıklama: Yöneticilerden talep ediyoruz - Sayfa 1

Deprem konusunda unutulmayan anılara sahip olan Türkiye'de 6 Şubat depremlerinin ardından herkesin gündemi bir kez daha sarsıntılar oldu. Pazartesi sabahı Bursa merkezki 5.1 büyüklüğünde deprem herkesin aklına, "Büyük Marmara depremini tetikler mi?" sorusunu getirdi. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından gözler bir kez daha konunun uzmanlarına çevrilmişti.

115
Ağlaya ağlaya anlatmıştı! Görür'den 18 il için yeni açıklama: Yöneticilerden talep ediyoruz - Sayfa 2

6 Şubat'taki yıkıcı depremlerle ilgili daha önce birçok kez uyarıda bulunan Yerbilimci Naci Görür'ün 18 il ile ilgili yaptığı açıklamalar Türkiye'de kısa sürede gündem oldu. Uyarıda bulunurken deprem gecesi kendisine gelen telefonu anlatan Görür, o anları anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı.

215
Ağlaya ağlaya anlatmıştı! Görür'den 18 il için yeni açıklama: Yöneticilerden talep ediyoruz - Sayfa 3

18 İL İÇİN YENİ AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Görür şu ifadeleri kullandı;


Arkadaşlar, benim Kafa tv ve radyoda anlatmaya çalıştığım “Fay Üzerinde Yaşayan İllerimiz” esasen Türkiye Jeoloji Mühendisleri Odasının hazırladığı bir rapordur.

315
Ağlaya ağlaya anlatmıştı! Görür'den 18 il için yeni açıklama: Yöneticilerden talep ediyoruz - Sayfa 4


Bu raporlar tüm jeologlarımızın yıllarca arazide çalışıp ürettikleri bilgileri içerir.

415