Gündem
02 Kas 2012 13:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

AĞAOĞLU'NUN REKLAMINA BAKANLIKTAN YALANLAMA; ORMAN BİZİM İTİBAR ETMEYİN!

Orman ve Su işleri Bakanlığı, İstanbul Fatih Ormanı'nın Ağaoğlu Grubu tarafından inşa edilen Maslak 1453 projesiyle gündeme gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada “Fatih Ormanı’nın kullanım hakları bizde” diyen Ağaoğlu yalanlandı.

Ağaoğlu tarafından yapılacak olan Maslak 1453 projesinin, Fatih Ormanı sınırları dışında yer aldığı ve Fatih Ormanı’ndan herhangi bir tahsisin söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
 
ÇEKİM İÇİN İZİN ALMADILAR: Projenin tanıtım filminin Bakanlığımız sorumluluk alanında yer alan Fatih Ormanı sınırları içinde çekilmesine dair Bakanlığımızdan alınmış bir müsaade de bulunmamaktadır.
 
HUKUKSUZ BİR DAVRANIŞ: Projenin web sitesinde proje alanının kuzeyden Fatih Ormanı’na komşu olduğu ve ormanın kullanım haklarının grubun elinde bulundurulduğu ifadelerine yer verilmiştir. Gerçeği yansıtmayan bu iddia, kamuoyunu ve vatandaşlarımızı yanıltmakta ve ayrıca Bakanlığımızın adı ticari maksat ile hukuksuz bir şekilde kullanılmaktadır.
 
ORMAN BİZİM İTİBAR ETMEYİN: Bu tür yanlış beyanlara itibar edilmemesi hususu basının ve kamuoyunun bilgisine önemle sunulur.

Ekonomiservisi.com

İŞTE YALANLANAN O REKLAM-VİDEO