Medya
27 Eki 2012 17:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:18

AĞAOĞLU OFİSİNDE ZAMAN GERİ GİDİYOR!

Sinan Çetin reklam çeker de bize konu olmaz mı? Son çektiği reklamdaki hatayı ve başka TV arızalarını eleştirmenimiz Murat Tolga Şen yazıyor.

Sinan Çetin, gişede hayal kırıklığına uğratan "Çanakkale Çocukları" filminden sonra şimdi de çektiği ‘Fetih’ temalı inşaat firması reklamıyla gündemde…

Kendisini dün akşam bir TV kanalında katıldığı soru-cevap programında izledim. Seyrederken her şey güzel, karşınızda akıllı, işini bilen, ele aldığı projelere profesyonelce yaklaşan bir adam var. Sunucu soruyor o gayet mantıklı açıklamalar yapıyor. Hani, izlememiş olsam ilk iş, koşarak Çanakkale Çocukları’na giderim ama işte izlediğim şeyden de (kötülüğünden) eminim.

Bir yandan da çektiği reklamlardan bahsediyor, yine mantıklı açıklamalar, ikna oluyorum. Arda’lı-Paris’li Defacto reklamını bile bağrıma basıyorum. Sonra reklam arasında Sinan Çetin mamülü ‘Orman katili’ inşaat projesi reklamıyla karşılaşıyorum, o da ne! İyi müteahhit, kötü oyuncu Ali Ağaoğlu’nun arkasında bir duvar saati var. O duvar saati reklam boyunca ileri gitmek yerine geri gidiyor. İlk karede 17.20 olan saat, Sayın Ağaoğlu iyice gaza gelip önündeki proje rulolarını yıktığında 17.10’u gösteriyor. Pes!

İŞTE O HATA : VİDEO

Sinan Çetin’in reklamlarını çocukluğumdan beri seyrediyorum. Eski işlerini epey severim de ama artık bir otomatiğe alma, işi şişirme durumu yaşanıyor, o çok açık. Bu kadar bariz hatalar yapılmamalı diye düşünüyorum. Bilinçli dalga geçme malzemesi üretiliyorsa orasını bilemem tabi!

Nil Karaibrahimgil ve Anaokulu Terk Reklam Cingılları...

Reklamlardan gitmişken, biri Nil Karaibrahimgil’in TRT Çocuk Korosu’ndan kovulma reklam cingıllarını durdursun artık! “Büyüdüm, büyüdüm, Pınar’la büyüdüm” diyor ama bize geri zekalı muamelesi yapmaktan geri kalmıyor. İşi iyice şişirenlerden biri de o… Bu reklam cingılı yapma işine biraz ara verse hepimiz için hayırlı olacak.

Aynı şey dizi oyuncuları için de geçerli… Maşallah, hep şikâyet ama diziden diziye koşmakta da bir sakınca görmüyorlar. 2 ay önce ölümüne gözyaşı döktüğün adam bir bakıyorsun başka birinin kalbini çalmak için uğraşıyor. Aslında öne çıkan oyuncuların arada bir kendini nadasa bırakıp biraz unutturması gerekir. Oynadıkları şeyin ‘oyun’ olduğu çok belli oluyor, işin samimiyeti kalmıyor!

Twitter.com/murattolga