Afra Saraçoğlu aşkı eski rol arkadaşında buldu! Sürpriz yakınlaşma…

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile 4 yıldır aşk yaşayan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, geçen aylarda ani bir şekilde ilişkilerini sonlandırmıştı. Ardından Mert Yazıcıoğlu, kısa süre önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açtı. Afra Saraçoğlu'nun ise, eski rol arkadaşıyla yakınlaştığı öne sürüldü.

Afra Saraçoğlu aşkı eski rol arkadaşında buldu! Sürpriz yakınlaşma… - Sayfa 1

Şimdilerde "Yalı Çapkını" dizisiyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, 4 yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmıştı. Yıllardır birliktelikleriyle göz dolduran aşıklar, ilişkilerinin bittiğini sosyal medya hesabından yaptıkları ortak paylaşım ile duyurmuştu.

121
Afra Saraçoğlu aşkı eski rol arkadaşında buldu! Sürpriz yakınlaşma… - Sayfa 2

İlişkinin bitme nedeni olarak Saraçoğlu'nun, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi halleri gösterilmişti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşk iddialarına ilişkin konuşan Mert Yazıcıoğlu, ayrılık sebebini şu sözlerle açıklamıştı:

221
Afra Saraçoğlu aşkı eski rol arkadaşında buldu! Sürpriz yakınlaşma… - Sayfa 3

"Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik."

321
Afra Saraçoğlu aşkı eski rol arkadaşında buldu! Sürpriz yakınlaşma… - Sayfa 4

Afra Saraçoğlu'nun ardından Mert Yazıcıoğlu'nun, gönlünü yine oyuncu bir güzele kaptırdığı ortaya çıkmıştı.

421