Gündem
05 Ağu 2011 17:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

ADNAN POLAT'I ÇİLEDEN ÇIKARAN SORU! SİZ BENİ DİNLEMİYOR MUSUNUZ?

Galatasaray'ın bir önceki başkanı Adnan Polat, ifade vermek için gittiği emniyetin çıkışında gazetecilerin sorularına çok sinirli yanıtlar verdi. VİDEO

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 1,5 saat ifade veren Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, kendisine dün ortaya atılan mektupla ilgili sorular sorulduğunu belirtti. Polat, "Ben böyle bir mektubun varlığını ilk kez dün öğrendim" dedi.

Adnan Polat, bugün saat 14.15’te girdiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden saat 15.35’te çıktı. Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap veren Adnan Polat, "Bendeki bilgileri kendilerine bildirdim. bunun dışında benimle ilgili görüşülen bir konu olmadı" dedi.

Adnan Polat, "Şike konusunda birşey soruldu mu" sorusuna "Hayır başka hiçbir konu konuşulmadı. Gerekli açıklamayı yaparlar herhalde. Sadece mektupla ilgili konuştuk" cevabını verdi. "Mektup yanlış mı anlaşıldı" sorusuna ise Adnan Polat, "Ben böyle bir mektubun varlığını ilk kez dün öğrendim" diye karşılık verdi.

BENİ DİNLEMİYORSUNUZ HERHALDE

Bir basın mensubunun "Bu mektup daha önce size gönderilmedi mi?" sorusuna ise sinirlenen Polat, "Beni dinlemiyorsunuz herhalde. Mektubun varlığından ilk defa dün haberdar oldum" dedi. Polat daha sonra avukatıyla birlikte emniyetten ayrıldı.

Polat’ın 2005-2006 sezonundaki son 4 maçla ilgili ifade vermesi bekleniyor...

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun Polat’a gönderdiği mektupta 2006’daki Denizli-Fenerbahçe maçında ev sahibi takıma 1.5 milyon dolar teşvik primi gönderdiğini ima etmişti.

İŞTE O MEKTUP

’HER transferde ufak ufak paraların ödendiği, kimsenin bilmediği menajerler vardır. Dusan Antiç de böyle bir menajerdir. Beni 80 bin dolar para çalmakla suçlamak gerçekten çok ayıp. Ben bunlara girişecek bir adam değilim.

EĞER her para için hesap sorulacaksa senin 2005-06 sezonunun son 4 haftasında kulüpten açığa aldığın 1.5 milyon doların da hesabını sorarlar. Sen bu parayı ne yaptın?’

İŞTE ADNAN POLAT’IN ÇİLEDEN ÇIKTIĞI O AN!