Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! "Onu efsane yapalım"

Din sömürüsüyle sayısı belirsiz insanın hayatını karartan Adnan Oktar ve tarikatının sosyal medyada kullandığı yöntemler deşifre oldu. Silivri Cezevi'nde kaldığı dönemde sosyal medyada algı çalışmalarını hızlandıran örgütün her detayı ince ince düşünmesi akıllara durgunluk verdi. Yazışmalardaki 'abartarak verelim, onu efsane yapalım' ifadeleri hayrete düşürdü.

Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! "Onu efsane yapalım" - Sayfa 1

Adnan Oktar ve tarikatının her gün yeni bir planı deşifre olmaya devam ediyor. Dışarıdayken din sömürüsü altında insanların hayatını karartan örgüt, Adnan Oktar'ın tutuklanıp cezaevine gönderilmesinden sonra da boş durmadı.

19
Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! "Onu efsane yapalım" - Sayfa 2

Sosyal medya çalışmalarına önem veren örgütün her detayı düşünmesi ve TT çalışmalarıyla kendilerini aklama çabaları durumun vehametini bir kez daha gözler önüne serdi.

29
Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! "Onu efsane yapalım" - Sayfa 3

"ONU EFSANE HALİNE GETİRELİM"
Örgütün dışardaki mensuplarının Oktar tarikatı için yaptığı çalışmalar zaten birçok kullanıcının dikkatini çekiyordu. Örgüt üyelerinin kendi aralarında durumları abartarak verme yazışmaları ortaya çıktı.

39
Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! "Onu efsane yapalım" - Sayfa 4

Hatta aynı yazışmalarda bazılarının, "Mektupları kullanalım, capsleri kullanalım, daha önce de söylemiştim ya onu efsane haline getirelim" ifadelerine yer verdiği tespit edildi. Özellikle 'Silivri cehennemi' yazısının herkesin paylaşmasını isteyen örgüt üyeleri sosyal medya tanıdıkları her hesabı kıskaca aldı.

49