Gündem
30 Oca 2013 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

ADNAN OKTAR KENDİ KANALINDAN BEYAZ TV'YE ÖYLE BİR AYAR VERDİ Kİ!

'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de başlayan kavgası büyüyor!

Son olarak A9 TV’deki programında Adnan Hoca’dan sağlam bir kroşe geldi

Dinamit programında Adnan Oktar’ın programının müstehcen olduğunu ima eden suçlamalarda bulunan Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya Adnan Hoca’dan videolu cevap geldi. Beyaz TV’de yayınlanan programlar arasından seçilen görüntülerle hazırlanan videoda Şimşek ve Kütahyalı’nın ’Bizde yok’ dediği her şey var.

Adnan Hoca’ya ’Beyaz TV’de cinsel içerikli, müstehcen, seksi kelimeler içeren şeyler yok’ ve ’Kadınların dans ettiği programlar yok’ diyen Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı pişman edecek videoda neler var neler... Dans eden kadınlar ve erkekler, ’seksi’ kelimeler, öpüşme sahneleri. Yani sözde ayıp(!) olan her şeyin Beyaz TV programlarında da olduğunu ispatlayan video, Şimşek ve Kütahyalı’yı daha çok kıskandıracak.

Adnan Hoca, sadece Dinamit programına değil kanalın genel müdürü Osman Gökçek’e de alenen çaktı. Adnan Oktar’a ’Kadınlarla şarkı söyleyip, eğleniyorsunuz.’ diyen Gökeçk’in babası Melih Gökçek ile bir programda şarkı söylediği görüntüleri de videoda yer aldı.

Adnan Hoca’nın bu hamlesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Twitter ve sözlükte ’tarihi ayar’ olarak yorumlanan video şimdiden Adnan Hoca’nın efsaneleri arasına girdi.

Adnan Oktar videonun sonunda yaptığı açıklama ile de ’tarihi ayarı’ perçinledi. Adnan Oktar kendisini eleştiren Melih Gökçek için de ağır ithamlarda bulundu. Oktar, Beyaz TV ve Melih Gökçek için, ’Ben inkar etmiyorum. Alemciyim, kadınlardan hoşlanıyorum, eğlenmeyi seviyorum. İnandığım gibi yaşıyorum. Bana diyor ki ’Erkek kadınla şarkı söyleyip, eğlenir mi?’ Kendi de söylüyor, eğleniyor. Oğlu da söylüyor. Latif Hoca da hanımlarla beraber şarkı söylüyor. Madem o kafadasın zaten öyle bir kanalda ne işin var? Kadınlarla bir arada olmayı sakıncalı buluyorsan o kanalda çalışmaman lazım.’ dedi.