Medya
25 Tem 2018 12:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:46

Adnan Oktar haberleri isyan ettirdi! Kimsenin utanması arlanması kalmamış!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Adnan Oktar operasyonunun ekranlarda halkın cinsel duygularını istismar eden bir 'fırsatçılığa' dönüştüğünü söyledi.

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, haber izlemek için ekran karşısına geçenlerin hazırlıksız yakalandığını, Oktar operasyonuna ilişkin haberlerin, bültenlere ve sitelere sorumsuz bir şekilde servis edildiğini söyledi.

Aytuğ, "Yahu, cinsel ilişkiyi reddeden kadınların nasıl sapıkça cezalandırıldığının mide bulandırıcı ayrıntılarını bile bu 'habercilik' sayesinde (!) öğrendik, olacak iş mi? Bu konuda fena halde doluyum." dedi.

İşte Aytuğ'un "Utanan yok mu?" başlıklı bugünkü yazısı:

Bir haftadır hangi haber bültenini izlesem, 'kedicik' denilen basit kadınların erotik danslarını ve onları şehvetle, ağzı sulanarak izleyip danslarına eşlik eden sakallı adamı görüyorum.Adnan Oktar operasyonu ekranlarda adeta halkın cinsel duygularını istismar eden bir 'fırsatçılığa' dönüştü.
Televizyonda sürekli 'âlem' görüntüleri dönüp duruyor.

Turizm haberi deyince arşivden sadece bikinili kadın görüntülerini bulup çıkarmayı akıl edenler, şimdi de Adnan Oktar olayını vesile edip bültene erotizm pompalayarak seyirci avlama yarışına giriştiler.
Görüyorum ki kimsenin utanması, arlanması kalmamış.

Bu görüntüleri evlerinde çoluk çocuğuyla birlikte izleyen aileler olduğu kimsenin aklına gelmemiş. Bu bir film değil, dizi değil. Ekran başındakiler hazırlıksız. 'Haber öğrenmek' için televizyonun başındayken, bir anda kendilerini Amerika'nın pespaye gece kulüplerinde yapılan 'kucak dansının' ortasında buluyorlar. Haberler, bültenlere ve sitelere öyle pervasızca, öyle sorumsuz bir şekilde servis ediliyor ki, fena halde isyan edesim var. Yahu, cinsel ilişkiyi reddeden kadınların nasıl sapıkça cezalandırıldığının mide bulandırıcı ayrıntılarını bile bu 'habercilik' sayesinde (!) öğrendik, olacak iş mi? Bu konuda fena halde doluyum. Ama daha fazla ayrıntıya girersem, eleştirdiğim anlayışa hizmet edecek olmaktan korkuyorum. Neyse, siz anladınız onu...