Televizyon
06 Şub 2015 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Adnan Hoca'nın kediciklerinden 'İkindi namazı kaç rekat' sorusuna kaçamak cevap

Cüneyt Özdemir'in 5N 1K programına katılan Adnan Oktar'ın kedicikleri "İkindi namazı kaç rekat?" sorusuna kaçamak cevaplar verdiler.

Cüneyt Özdemir'in 5N 1K programının bu haftaki konukları Adnan Oktar'ın "Kediciklerim" diye nitelendirdiği Didem Ürer, Aylin Kocaman, Ceylan Özbudak, Damla Pamir ve Ebru Altan'dı. Programda merak edilen soruları cevaplandıran kedicikler, Cüneyt Özdemir'in "Adnan Oktar'a aşık mısınız?" sorusuna da ilginç cevaplar verdiler. Programda bir izleyicinin sorduğu "İkindi namazı kaç rekat?" sorusuna da kediciklerden kaçamak cevaplar geldi.

"HİÇBİRİMİZDE ESTETİK YOK"

Cüneyt Özdemir'in "Siz birbirinize çok benziyorusunuz" sözlerine karşılık Didem Ürer de şunları söyledi:

"Bunu sağlayan konu ruh birliğimizdir. Herhangi bir estetik doktorumuz yok."

Öte yandan kedicikler, "Hiçbirimizde estetik yok" diyerek en çok merak edilen konuya da cevap vermiş oldular.

"Kediciklerin hızına yetişilemiyor!" Galerisi için tıklayın.

"NEDEN BAŞÖRTÜSÜ TAKMIYORSUNUZ?"

Cüneyt Özdemir'in "Neden başörtüsü takmıyorsunuz?" sorusuna ise Didem Ürer "Ben Kur'an'da başörtüsünün farz olduğunu görmüyorum. Aramızda başörtüsü takan da çarşaf giyen de var. Hepsi de çok iyi Müslümanlar." diyerek cevap verdi.

"HEP BERABER Mİ YAŞIYORSUNUZ?"

Cüneyt Özdemir'in "Hep beraber mi yaşıyorsunuz? Lüks evlerde fotoğraflarınız var" sorusuna Aylin Kocaman, "Beraber yaşamıyoruz ama sürekli beraber vakit geçiriyoruz. Dünyada şöyle bir algı var: 'Müslüman kadınlar pejmurde olsun, fakir olsunlar.' Biz bu algıyı yıkmak istiyoruz." diyerek yanıt verdi.

"HOCAMIZA AŞIK OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Yine Cüneyt Özdemir'in "Adnan Oktar'a aşık mısınız?" sorusuna yanıt veren Didem Ürer şunları dile getirdi:

"Orada sevginin çok samimi yaşandığı bir ortam var. Bizim hocamıza olan sevgimiz ekranlara ancak bu kadar yansıyabiliyor. Hem buradaki arkadaşlarım, hem sizin ekranda gördüğünüz arkadaşlarımız, hem de görmediğiniz yüzlerce insan o kadar coşkun sevgi duyuyor ki, dile getirebilmekte hangi kelimeyi seçeceğimizi şaşırıyoruz. Gözlerini yakından gören hangi bayan olursa olsun, kendisine aşık olmamak mümkün değil. Herkes de aşık oluyor zaten."

"İKİNDİ NAMAZI KAÇ REKAT" SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Bir izleyicinin "İkindi namazının kaç rekat olduğunu biliyor musunuz?" sorusuna cevap veren Didem Ürer, "Ben 18 yaşından beri namaz kılıyorum. Hocamızla tanıştığımızdan beri. Arkadaşımız çok merak ediyorsa internetten ikindi namazının kaç rekat olduğuna ulaşabilir." dedi.